24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Marco Borsato’s comeback? Zoon Luca schudt de wereld met twijfelachtige onthullingen!

Marco Borsato betrapt terwijl hij zich volpropt voor de barbecue!

Luca Borsato, de aanstormende muzikant en zoon van de geliefde zanger Marco Borsato, heeft in een recente podcast de wereld geschokt door twijfels uit te spreken over de verwachte comeback van zijn vader.

In de veelbeluisterde podcast ‘Paul’s huisfeest’ presenteerde Luca Borsato een exclusieve en intieme blik op de onrustige tijden die de familie Borsato heeft doorstaan. Er was een stille hoop dat Marco Borsato aan zijn muzikale comeback werkte. Maar Luca heeft hier nu zijn twijfels over uitgesproken, een onthulling die fans van Marco Borsato ongetwijfeld zal raken.

Luca, die zijn eigen solocarrière flink aan het opbouwen is, werd gevraagd of hij net als Sem van Dijk een duet met zijn vader plant. Zijn antwoord was even verrassend als onverwacht: “Zit op dit moment niet in de planning.”

Waarom niet, vraag je je af? Luca legde uit: “Omdat mijn vader nog niet bezig is met nieuwe muziek of iets in die richting. Dus die, ja die houden mensen of nog tegoed voor een hele lange tijd of die komt nooit.” Deze opmerking van Luca laat fans van Marco Borsato ongetwijfeld in de kou achter, hoewel Luca wel benadrukte dat hij graag een nummer met zijn vader zou opnemen.

Luca sprak openhartig over de uitdagingen waar Marco mee te maken heeft gehad en die hem deels hebben beschadigd. Over een mogelijke comeback zei Luca: “Dus ik denk dat, dat op zich doet wachten totdat hij die beslissing ooit neemt. En misschien maakt hij die beslissing nooit definitief, maar kan hij over vijf jaar wel zeggen ‘ik doe het wel’”. Deze voorzichtige opmerking suggereert dat een comeback van Marco Borsato nog ver weg is, tot teleurstelling van zijn vele trouwe fans.

Luca onthulde dat als Marco besluit om weer muziek te maken, hij heel graag wil samenwerken met hem, John Ewbank en zijn band. Als het gaat om welk nummer ze zouden moeten kiezen, stelde Luca voor: “Ik denk één van de powersongs. Eerder een soort Vrij Zijn of Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht.”

Met deze sensationele onthullingen van Luca Borsato blijven fans van Marco Borsato achter met meer vragen dan antwoorden over zijn mogelijke comeback.

Geef een reactie