24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

André Hazes, de onstuimige volkszanger met een voorliefde voor het delen van pikante details, heeft weer eens de aandacht van het publiek getrokken met een nieuwe onthulling over zijn liefdesleven met Monique Westenberg. De zanger, die nooit een blad voor de mond neemt, claimt dat de passie tussen hem en Monique na drie jaar nog steeds niet is gedoofd.

Terug van een bruisende vakantie in de Verenigde Staten, heeft het paar blijkbaar hun romantische vlam fel brandende gehouden, zowel thuis als tijdens hun reis. Terwijl Monique haar volgers trakteerde op een culinaire tour door Amerika, compleet met foto’s van alles van donuts tot slagroomsoesjes, kon André het niet laten om zijn eigen humoristische draai aan de zaken te geven.

In een recente post grapte Monique over de veelheid aan Amerikaanse lekkernijen die ze hadden ‘genoten’, waarop André reageerde met een typische Hazes-opmerking. “Hahaha, je bent een foto vergeten… van mijn jongeheer!” liet hij los, wat ongetwijfeld zorgde voor rode oortjes bij sommige volgers. Hazes voegde eraan toe dat deze laatste foto ‘goed voor de eiwitten’ zou zijn, waarmee hij speels inspeelde op de beeldspraak van Monique’s culinaire avonturen.

De post ging onmiddellijk viraal, waarbij de humor van Hazes weerklank vond bij zijn fans. De ene volger lag dubbel van het lachen, terwijl een ander commenteerde dat “Hazes’ humor net zo vet is als die Amerikaanse snacks!”

Deze schalkse uitwisseling tussen André en Monique toont eens te meer hoe de zanger zijn imago als ruige, maar hartstochtelijke liefhebber blijft uitspelen, tot groot vermaak van zijn fans. In de wereld van showbizz, waar Hazes en Westenberg zich bevinden, blijkt hun relatie niet alleen een bron van romantiek, maar ook van onstopbare humor en plezier.

Geef een reactie