24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Onthulling: Sylvie Meis beroofd van schat aan handtassen en sieraden ter waarde van €800.000!

Tranen en troost: Sylvie Meis emotionele instorting na relatiebreuk

Het is een nachtmerrie die werkelijkheid wordt voor de prachtige Nederlandse presentatrice Sylvie Meis. Haar luxueuze appartement in Hamburg werd het doelwit van een gedurfde inbraak terwijl ze genoot van haar tijd op het zonovergoten Ibiza. De daders? Een stel brutale dieven die nu met handtassen en sieraden ter waarde van een verbazingwekkende €800.000 op de vlucht zijn!

Volgens bronnen klommen de daders behendig over de steigers van een naburig huis, over een muur en door een dakraam om toegang te krijgen tot het verblijf van Sylvie. De inbrekers sloegen hun slag en gingen aan de haal met een indrukwekkende verzameling van ongeveer 25 designer handtassen, de meeste van het wereldberoemde merk Hermès.

Maar dat was niet alles. Naast de handtassen zouden ook kostbare sieraden zijn ontvreemd. Het is duidelijk dat de inbrekers een voorkeur hadden voor de goede dingen in het leven. De politie heeft een onderzoek gestart om deze dappere bandieten op te sporen.

Sylvie, die kortgeleden vertelde over haar geluk in het leven, is nu het slachtoffer van deze tragische gebeurtenis. Ze was juist dankbaar voor haar leven, voor haar gezondheid en voor haar familie. Het lijkt er echter op dat deze overval een schaduw over haar zonnige bestaan heeft geworpen.

Ze was juist in de première van de film Barbie toen de daders haar huis binnendrongen. Dit vormt een scherpe tegenstelling tussen de glamour van de rode loper en de duistere realiteit van de inbraak.

Dit is helaas niet de eerste keer dat dure Hermès handtassen het doelwit zijn van dieven. Zoals we eerder hebben gemeld, zijn er wereldwijd diverse gevallen geweest van inbraken en diefstallen van deze prijzige accessoires. Van een veilinghuis in Manhattan tot een boetiek in Palm Beach, Hermès handtassen blijken een onweerstaanbare aantrekkingskracht te hebben voor dieven.

Het is een trieste dag voor fans van Sylvie Meis en Hermès-liefhebbers. Maar we zijn er zeker van dat Sylvie’s ongeëvenaarde veerkracht haar door deze moeilijke tijd zal helpen. We wensen haar het allerbeste en hopen dat de daders snel worden gevonden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Sylvie Meis en haar strijd tegen deze brutale diefstal, alleen hier, op onze website.

Geef een reactie