24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Monique Westenberg zoekt hulp: Reddingsmissie voor angstige hond!

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

In een wereld waar glitter en glamour de boventoon voeren, kiest Monique Westenberg voor een meer aardse en hartverwarmende aanpak. De populaire influencer heeft de harten van haar volgers geraakt met een recente, emotionele oproep op Instagram waarin zij hulp zoekt voor haar geliefde hond Frenkie. Westenberg is op zoek naar een reiki-specialist die haar kan helpen met de emotionele problemen van Frenkie, een adoptiehond met een traumatisch verleden.

“Oproep! Voor Frenkie wil ik reiki laten doen. Ik zoek iemand die hier ervaring mee heeft en bij voorkeur thuis komt of dichtbij Rotterdam werkt,” deelde Monique mee in haar post. Ze vraagt haar volgers om alle mogelijke hulp om de ideale therapeut voor Frenkie te vinden. Deze oproep laat zien hoe serieus Monique is in haar streven om haar hond een gelukkiger en stabieler leven te bieden.

Frenkie, afkomstig uit Bonaire, draagt de littekens van een onbekend en mogelijk pijnlijk verleden. “Zoals jullie weten is Frenkie geadopteerd uit Bonaire en we weten niet wat hij heeft meegemaakt voordat hij in het asiel terechtkwam,” onthulde Monique in een video op Instagram Stories. Ze beschrijft Frenkie als een zeer onzekere hond, die angstig reageert op alledaagse geluiden en bewegingen zoals het schoppen van een bal of het verschuiven van meubilair.

Monique’s keuze voor reiki, een vorm van energetische therapie die heling en balans belooft, toont haar bereidheid om onconventionele methoden te verkennen om Frenkie’s angsten aan te pakken. “Ik wil hem graag sterker op zijn pootjes laten staan. Vandaar dat we reiki willen proberen,” legt ze uit, in de hoop dat deze alternatieve therapie de kwaliteit van Frenkie’s leven zal verbeteren.

Naast haar zorgen om Frenkie, deelde Monique ook een vreugdevol moment van haar recente vakantie, waar ze het geluk had wilde dolfijnen te zien zwemmen naast hun boot – een langgekoesterde droom die uitkwam dankzij de tips van haar volgers. Deze persoonlijke onthulling versterkt haar imago als een liefhebbende en toegewijde huisdiereigenaar en een avontuurlijke geest.

Deze ontroerende mix van persoonlijke uitdagingen en vreugdevolle ontdekkingen maakt duidelijk dat achter de schermen van het celebrity bestaan, diepgaande menselijke emoties en zorg voor dierbaren schuilgaan. Monique Westenberg’s openhartigheid over haar zoektocht naar heling voor Frenkie biedt een inspirerend voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde en toewijding, wat zeker de bewondering van haar volgers zal blijven trekken.

Geef een reactie