24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Chantal Janzen kan niet zonder! Ontdek haar schokkende verslaving

Chantal Janzen reageert op de afwijzing van de Meilandjes

In het sprankelende universum van de showbizz worden we voortdurend overladen met intieme inkijkjes van bekende Nederlanders die ons via sociale media betrekken bij hun privéleven. Chantal Janzen, altijd verrassend openhartig, is hier geen uitzondering op. Ze deelt vaak hartverwarmende beelden van haar familie tijdens ontspannen vakanties. Maar achter deze idyllische beelden schuilt een verrassende realiteit die Chantal recentelijk onthulde in haar eigen magazine, &C.

Chantal heeft een onthulling die velen zal verbazen: ze probeert zich soms volledig los te maken van de digitale wereld. “Het gebeurt steeds vaker dat ik me afmeld van sociale media,” onthult ze. “Tijdens een recente vrije week heb ik geen e-mails beantwoord, niet gepost op sociale media en mijn telefoon volledig genegeerd. In plaats daarvan koos ik voor het buitenleven, veel wandelen en het genieten van de natuur.”

Deze zeldzame onderbreking van haar online aanwezigheid bood Chantal en haar gezin een terugkeer naar simpelere tijden: rustig boodschappen doen, samen koken, lezen, en spelletjes spelen. “Ik gebruikte ook een mindfulness-app, en eerlijk is eerlijk, het was ontzettend bevorderlijk voor ons allemaal. Het bracht een rust over ons, ook al was het maar voor even,” deelt ze.

Desondanks bekent Chantal dat de aantrekkingskracht van Instagram en andere platforms moeilijk te weerstaan is en dat ze zich realiseert dat ze verslaafd is aan de constante stroom van updates. “Na vijf dagen begon ik me onrustig te voelen. Ik miste de prikkels, zoals het nieuws, inspirerende films, humoristische video’s en de mooie posts van anderen,” geeft ze toe.

Het experiment van Chantal laat duidelijk zien dat ze niet lang zonder deze continue bron van informatie en inspiratie kan. “Als ik zou stoppen met het ontvangen van deze prikkels, zou ik het leven een stuk minder interessant vinden. Ik houd ervan om geïnspireerd te worden door de avonturen en gedachten van anderen,” vertelt ze.

Deze onthulling van Chantal Janzen werpt een licht op de dubbele realiteit waar veel publieke figuren mee kampen: de wens om te ontsnappen aan de constante verbinding en de onvermijdelijke terugkeer naar de digitale wereld. Haar verhaal benadrukt de complexiteit van onze moderne relaties met technologie en sociale media, en hoe zelfs onze geliefde sterren niet immuun zijn voor de digitale verlokkingen.

Geef een reactie