24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Verstoten door De Mol? Wilfred Genee onthult radiostilte bij SBS

Verstoten door De Mol? Wilfred Genee Onthult Radiostilte bij SBS

Ondanks dat hij het gezicht is van een van de grootste hits op SBS 6, blijft Wilfred Genee opvallend ongehoord door de grote man achter de schermen, John de Mol. In een tijd waarin je zou verwachten dat succes lof en communicatie van de bovenste plank oplevert, onthult Genee dat hij al een half jaar niets van de mediagigant heeft gehoord.

John de Mol, die normaal gesproken bekendstaat om zijn haast obsessieve betrokkenheid bij nieuwe projecten, schittert door afwezigheid als het gaat om de successen en controverses van ‘Vandaag Inside’. Dit gebrek aan communicatie kwam aan het licht tijdens een recent interview in de rubriek ‘In De Wandelgangen’ van Telegraaf-verslaggever Wouter de Winther. Hier werd duidelijk dat zelfs tijdens de storm die volgde op Johan Derksen’s recente controversiële uitspraken, De Mol zich opmerkelijk stil hield.

In het gesprek met De Winther onthulde Genee: “Nee, maar John de Mol – dat staat ook in ons contract – bemoeit zich helemaal nergens mee.” Dit contractdetail ontslaat De Mol officieel van elke verplichting om zich met de show te bemoeien, maar zoals mede-journalist Raymond Mens opmerkte, zou een simpel telefoontje toch binnen de mogelijkheden moeten liggen. “Hij mag zich officieel nergens mee bemoeien, maar hij kan toch een belletje plegen? Om te vragen: hoe gaan we dit oplossen?”

Het antwoord van Genee onthulde echter dat zelfs minimale communicatie uitblijft: “Ik spreek hem nooit,” gaf hij verbaasd toe. Zelfs geen berichtjes, felicitaties of een simpele taart als blijk van waardering komen zijn kant op. Het laatste contact dat Genee zich kon herinneren, was een kort bericht van De Mol die hem succes wenste met een debat dat hij leidde. En dat was het.

Deze onthulling komt te midden van een periode van succes voor ‘Vandaag Inside’, wat het des te opmerkelijker maakt. In de media-industrie, waar communicatie vaak hand in hand gaat met waardering, roept deze radiostilte vragen op over De Mol’s managementstijl en betrokkenheid bij zijn televisie-imperium.

De kwestie werpt een schaduw over wat anders een tijd van viering zou moeten zijn voor Genee en het team van ‘Vandaag Inside’. Terwijl de show hoge kijkcijfers blijft genereren, blijft de vraag hangen: wat zegt deze stilte over de relatie tussen De Mol en zijn frontman? En belangrijker nog, wat betekent dit voor de toekomst van Genee bij SBS 6? Het lijkt erop dat zelfs in het succes niet iedereen gelijk is onder de schijnwerpers van de Nederlandse televisie.

Geef een reactie