24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Tranen en troost: Sylvie Meis emotionele instorting na relatiebreuk

Tranen en troost: Sylvie Meis emotionele instorting na relatiebreuk

De schijnwerpers richten zich opnieuw op Sylvie Meis, maar deze keer niet vanwege haar stralende verschijning op de rode loper. Nee, Sylvie, altijd het toonbeeld van glamour, is recentelijk single geworden en lijkt diep geraakt. In plaats van zich te storten in het bruisende nachtleven, koos Sylvie voor een ingetogen avond thuis, een moment dat ze deelde met haar Instagram-volgers. De beelden die ze postte, onthulden echter een kant van Sylvie die we zelden zien: kwetsbaar en emotioneel.

Op de foto zien we Sylvie, comfortabel in huiselijke kleding en zonder haar gebruikelijke make-up, met een flauwe glimlach die nauwelijks haar verdriet kan verbergen. “Filmavondje”, luidde haar bijschrift, maar was het echt de film die haar zo ontroerde?

In een volgende story op Instagram onthult Sylvie dat ze naar ‘How to be Single’ kijkt, een filmkeuze die ironisch genoeg haar recente status reflecteert na de breuk met Wim Beelen. Wim liet via Instagram weten dat hun verschillende levensstijlen onverenigbaar waren: “Het leven van Sylvie in de schijnwerpers past niet bij mijn onder-de-radar bestaan. Ik heb besloten onze paden te scheiden.”

Slechts een week voordat deze foto’s opdoken, was Sylvie nog te zien op een feestje in Kitzbühel, waar ze volgens Bild openlijk flirtte. “Als single draag ik mijn strik links”, verklaarde ze, duidend op haar bereidheid tot nieuwe flirtaties. “De mannen zien er allemaal erg aantrekkelijk uit”, voegde ze toe, verwijzend naar de mannen die ze daar tegenkwam.

Deze recente ontwikkelingen in het leven van Sylvie Meis tonen een verrassende en menselijke kant van de ster. Haar zoektocht naar troost en misschien wel een nieuwe liefde is iets waar veel fans zich mee kunnen identificeren.

Geef een reactie