24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Jutta Leerdam zonder make-up zorgt voor verbluffing

Onherkenbaar! Jutta Leerdam zonder make-up zorgt voor verbluffing

De sensationele schaatsster Jutta Leerdam, bekend om haar glansrijke optredens op de ijsbaan, heeft recentelijk voor een ware storm gezorgd op sociale media. Jutta, die haar tijd verdeelt tussen Nederland en de Verenigde Staten om bij haar geliefde Jake Paul te zijn, heeft haar volgers op TikTok compleet verrast met een ongekend natuurlijke uitstraling.

In een recente TikTok-video, opgenomen tijdens een vlucht, liet Jutta zich van een totaal andere kant zien. Ze genoot zichtbaar van een hamburger als ontbijt, maar het was haar ‘make-uploze’ gezicht dat echt de aandacht trok. Fans, gewend aan haar iconische, dramatische eyeliner, waren verbaasd om haar zo ‘puur natuur’ te zien. “Wow, zo anders, maar zo mooi!”, klonk het in de reacties. Haar beslissing om haar gezicht vrij van make-up te tonen, toont een ongeziene kant van Jutta.

De reacties van de fans logen er niet om. Ze prezen Jutta voor haar frisse en natuurlijke look. Een van de volgers merkte op: “Je ziet er zonder make-up veel mooier uit.” Deze spontane verschijning brengt de vraag naar voren of Jutta in de toekomst misschien haar handelsmerk, de zware eyeliner, zal verruilen voor een meer natuurlijke look.

Deze frisse en onopgesmukte verschijning van Jutta Leerdam laat zien dat ware schoonheid zich niet altijd in lagen make-up hoeft te verbergen, ook al lijken haar lippen enigszins geaccentueerd. Deze onverwachte onthulling heeft haar volgers in positieve zin geschokt en toont een andere, meer persoonlijke kant van de schaatskampioen.

@juttaleerdam

And it was great

♬ worth it – 🎧🫀

Geef een reactie