24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Patty Brard is laaiend: ‘Yolanthe wie? Ik kies Nicolette!’

Patty Brard is laaiend: 'Yolanthe wie? Ik kies Nicolette!'

De spanning is te snijden! Patty Brard en Yolanthe Cabau, twee glamoureuze sterren van Nederland, zijn verwikkeld in een publieke confrontatie, en het drama is tastbaar. Het lijkt erop dat na een verhitte ruzie op nationale televisie, Patty Brard volledig klaar is met Yolanthe en nu onomwonden zegt: “Nicolette boven alles!”

Nederland is in de ban van deze heftige woordenwisseling. Afgelopen weekend lanceerde Patty Brard een felle aanval op Yolanthe op de buis, na te zijn uitgenodigd voor een evenement van Cabau. Het twistpunt? Een geheimhoudingsovereenkomst!

Maar de plot verdikt. Patty liet Yolanthe’s uitnodiging vallen als een hete aardappel en koos ervoor om te schitteren op het spraakmakende jubileumfeest van Nicolette van Dam en haar broer. En guess what? Geen geheimhouding nodig! Patty schreeuwde bijna van de daken, “Hier ben ik! En ik kan alles vertellen wat ik wil!” tijdens een interview in Shownieuws.

Deze sensationele confrontatie heeft de aandacht van talloze BN’ers getrokken. Velen haastten zich om Nicolette’s evenement bij te wonen, waarmee ze hun waardering toonden voor de hardwerkende brasseriehouders. En laten we eerlijk zijn, wie kan een gratis ticket voor ‘De Amsterdamse Zomer’ weerstaan?

In een wereld waar roddels en showbizznieuws hand in hand gaan, zet Nicolette van Dam haar deuren open voor de media, terwijl Yolanthe Cabau het liefst de luiken dicht houdt. Tooske Ragas, een andere beroemdheid van Shownieuws, zingt lof over de brasserie van Nicolette, “Een geweldige plek om te lunchen, met de beste broodjes in de stad!”

Bram Moszkowicz, ondanks dat hij nu buiten de stad woont, reist speciaal naar Amsterdam voor de befaamde brasserie. En Jeroen van der Boom? Hij heeft een duidelijke boodschap voor het Nederlandse publiek: “Nicolette verdient ons respect. Haar toewijding aan haar zaak en het harde werk dat ze levert, mag niet over het hoofd worden gezien.”

Om het allemaal samen te vatten: terwijl Patty en Yolanthe hun verschillen in het openbaar uitzoeken, staat één ding vast – het feestduo Nicolette en Bas staan centraal in dit bruisende drama. Het paar vierde opnieuw in hun kenmerkende stijl, waardoor we allemaal denken: Wat een feestbeesten!

De hamvraag blijft: aan wiens kant sta jij? Het drama ontvouwt zich voor onze ogen en we kunnen niet wachten op de volgende aflevering van deze echte levenssoap. Blijf kijken! Hoera!

Geef een reactie