24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Leontine Ruiters openbaart ongelofelijk persoonlijk drama

Leontine Ruiters openbaart ongelofelijk persoonlijk drama

In een exclusief gesprek met Nouveau heeft Leontine Ruiters, de befaamde Nederlandse schoonheid, haar ziel blootgelegd met betrekking tot de turbulentie in haar persoonlijke leven en de nachtmerrie van haar gezondheidsstrijd. Terwijl heel Nederland geloofde dat de breuk met Marco Borsato, haar beroemde ex-echtgenoot, het grootste drama in haar leven was, onthulde Leontine een nog zwaardere last die ze heeft gedragen.

Een bom viel toen Leontine onthulde dat ze onlangs een urgente operatie heeft ondergaan: haar beide eierstokken en eileiders zijn verwijderd. Dit was geen impulsieve beslissing. Jaren geleden werden er al twee cystes van haar verwijderd. Maar het noodlot sloeg toe toen die cystes zich binnen een korte tijd transformeerden in gigantische massa’s van 10 centimeter. Het extreme ongemak dwong haar afgelopen winter tot actie toen een van haar eierstokken het onverdraaglijke gewicht niet meer aankon en zichzelf omsloeg.

Leontine’s zinderende getuigenis stopte daar niet: “Deze winter voelde ik de absolute bodem van mijn welzijn. Ik realiseerde me dat ik directe actie moest ondernemen”. Ze zocht niet alleen medische hulp maar ook psychologische steun om met deze overweldigende gebeurtenissen om te gaan.

Maar te midden van deze duisternis, verloor Leontine haar glans niet. Ze opende haar hart over de intense band die ze nog steeds deelt met Marco, de vader van haar kinderen. Ze reflecteerde: “Na zoveel jaren samen te hebben doorgebracht, is het een uitdaging om je identiteit opnieuw te vinden na het einde van zo’n diepgaande relatie”. Toch blijft ze veerkrachtig en bevestigt ze dat ze nu, na deze beproevingen, zichzelf op een betere plek vindt dan voorheen.

Deze moedige bekentenissen tonen de ongebroken geest van Leontine en hoe ze, ondanks de stormen van het leven, met opgeheven hoofd en een vastberaden hart blijft staan. Wat een inspiratie voor ons allemaal!

Geef een reactie