24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Albert Verlinde’s schokkende openbaring: Erland & Wendy nul

Albert Verlinde onder vuur: vrienden en critici betichten hem van racisme!

Albert Verlinde is in complete shock! Na zijn onthullende uitspraken over Erland Galjaard en Wendy van Dijk en hun “sekte”-achtige gedrag bij RTL heeft hij totaal niets van hen gehoord. “Kan dit echt waar zijn?!”

In het recente RTL-tijdperk geniet het mediabedrijf van een glanzend imago, een sterk contrast met de donkere dagen waarin Erland en Wendy heersten als een koninklijk duo, met een absoluut onvermogen om kritiek te slikken.

De Duistere Dominantie van Erland & Wendy Bij RTL trok dit machtsduo aan alle touwtjes. Vriendjespolitiek? Zeker! Denk aan Thijs Römer’s bevoorrechte positie. Maar als je niet in hun gratie viel? BAM! Je was eruit. En ja, dat overkwam onze Albert bij RTL Boulevard.

Deze duistere periode werd onlangs door Verlinde bevestigd bij Vandaag Inside. Het beeld dat het een sekte was, zinderde al in de lucht, maar Albert is de eerste prominente persoonlijkheid die het hardop durft te zeggen, vooral nu Erland en Wendy’s invloed is verminderd.

De Verpletterende Stilte In een pittig interview met Wilfred Genee ging het gesprek uiteraard over de “sekte van RTL”. Albert’s reactie? “Helemaal niets van ze gehoord!” Wilfred was verbijsterd: “Echt waar?!”

Wilfred drong aan: “Was het echt zo erg met Wendy, Erland en Thijs?” Maar Albert’s reactie was gematigd. Hoewel hij toegeeft dat het een zware periode was, is hij niet vijandig. En nu? Albert kiest voor professionaliteit: “Het is een klein wereldje, je moet gewoon vooruit en niet blijven hangen in het verleden.”

Zullen Albert en de rest weer als vrienden door één deur kunnen? De tijd zal het leren!

Geef een reactie