24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Bibi zwak voor Waylon’s zwakte

Waylon's wilde levensstijl voor de ogen van zijn kinderen ontmaskerd

Midden in een storm van controverse staat Waylon met een verrassende bondgenoot: zijn vriendin, Bibi Breijman. Ondanks alles zegt ze vol overtuiging: “Hij is misschien wel een lamzak, maar dat is precies mijn type!”

Vorig jaar kreeg het liefdesverhaal een bittere wending toen werd onthuld dat Waylon op avontuur ging terwijl Bibi, hoogzwanger, thuis wachtte. Maar Waylon’s uitleg? Een tijdelijke ‘flop’ in de slaapkamer, waardoor hij zich afvroeg of het gras groener was bij een ander.

Bibi heeft deze emotionele rollercoaster omgezet in muziek. Haar recente hit, “Toverdrank”, is geïnspireerd door Waylon’s problemen en de daaropvolgende pijn. “Dit liedje is mijn muzikale kindje, geboren uit persoonlijke pijn en groei”, zei ze in Shownieuws.

De onthulling van Waylon’s affaire kwam hard aan, vooral na de geboorte van hun kind. Maar deze donkere periode heeft ze sterker gemaakt, open over hun fouten en onzekerheden. Bibi grapt zelfs over de situatie: “Kon je niet op een andere manier je adrenaline opwekken?” Maar aan het einde van de dag blijft ze bij haar standpunt: “Hij was altijd al een lamzak in mijn ogen, en dat is wat ik leuk aan hem vind!”

Geef een reactie