24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Drama bij VI: Vrouwen zijn een ware uitdaging komt Miljuschka Witzenhausen Terug?

Drama bij VI: Vrouwen zijn een ware uitdaging komt Miljuschka Witzenhausen Terug?

Gisteravond was het een ware sensatie bij VI! De stralende Miljuschka Witzenhausen schuift aan, en het is meteen duidelijk: ze schudt de tafel flink op. Was dit een vergissing? Nou, als we het hebben over Mona Keijzer en Caroline van der Plas, dan denkt ze absoluut van wel. “Het geeft me rillingen,” zegt ze.

Vrouwen bij VI? Dat is een zeldzaam gezicht. Hoewel Hélène Hendriks er zich thuis voelt, domineren mannen meestal de tafel. Maar gisteren brak Miljuschka de traditie. René van der Gijp waarschuwt: “Met vrouwen? Da’s een uitdaging voor ons.”

Mysterieuze Koffer
In een verrassende wending zet Miljuschka een reusachtige koffer op tafel. De inhoud? Exclusieve lekkernijen voor de gastheren. Ze raken het niet aan. Toch steelt de koffer de show en veroorzaakt het een flinke opschudding op social media.

Politieke Passie of Mismatch?
Hoewel politiek dagelijkse kost is voor VI, wil Miljuschka er niets van weten. Als Wilfred Genee polst naar haar mening over Mona Keijzer en Caroline van der Plas, brandt ze los: “Een mismatch! Ze geven me de kriebels.”

Clash met Derksen
Johan Derksen, groot BBB-fan, botst hard met haar. “Waarom niet twee Carolines of twee Mona’s?” sneert hij. Miljuschka countert: “Het is zoals ze zeggen, tegenpolen trekken aan. Maar de uitkomst? Dat moeten we nog zien.”

Het Gerucht van Sam
Maar hoe belandt Miljuschka bij VI? Zou haar vriendin Eva Jinek dit goed vinden? Het schijnt dat een vasthoudende redacteur, Sam, achter haar deelname zit. Diezelfde Sam die eerder roddels verspreidde over Eva. Drama verzekerd!

De avond eindigt met Miljuschka die zich goed voelt over haar verschijning. Wat vinden de VI-mannen ervan? Wilfred lacht geheimzinnig: “Je hoort het morgen!”

Geef een reactie