24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk verafschuwd Arjen Lubach

Matthijs van Nieuwkerk breekt met Özcan Akyol na beschuldigingen en hem verbannen van zijn bruiloft

Matthijs van Nieuwkerk lijkt diepe wonden te dragen, en het lijkt erop dat hij niet eens kan lachen om scherpe grappen over zijn verleden. Angela de Jong benadrukt: “Zijn lach is verstomd”.

Op een explosieve maandagavond ging Arjen Lubach all-out met een krachtige sneer naar Matthijs. “Heeft Ronaldo ooit zoveel verdiend met zo’n woede?”, schamperde hij. Zijn co-host voegde scherpzinnig toe: “Je hebt zeker nooit ‘De Wereld Draait Door’ gezien!”

In de AD Mediapodcast was de buzz voelbaar. Manuel Venderbos omschreef het als “een klap in het gezicht”. Een nieuwsgierige Dennis Jansen vroeg zich af of zelfs de intimi van Matthijs dergelijke grappen durfden te maken.

Manuel geeft toe dat Matthijs in het begin waarschijnlijk huiverig was om naar zijn favoriete kroeg te gaan, De Hoofdige Boer. “Maar,” redeneert hij, “grappen komen altijd bovendrijven.”

Marcus den Blanken, media-expert, gelooft dat alles draait om zelfspot. “Een paar dagen na een tv-incident maken we er toch een grap over, toch?” Maar Angela, de ster van de show, is niet overtuigd. De val van Matthijs’ carrière heeft onmiskenbare sporen achtergelaten.

Angela denkt dat het te vroeg is voor grappen van het kaliber Lubach voor Matthijs. Ze waarschuwt: “Matthijs moet oppassen dat hij niet het eeuwige slachtoffer wordt. Zijn naam alleen al zorgt voor rillingen bij velen!”

Geef een reactie