24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Roxeanne Hazes trekt de sluier weg: “Mijn moeder is gestoord en tapede iedereen, zelfs haar eigen kinderen!”

Roxeanne Hazes trekt de sluier weg: "Mijn moeder is gestoord en tapede iedereen, zelfs haar eigen kinderen!"

Schokkende Familiedrama! Roxeanne Hazes doet een huiveringwekkende onthulling: haar moeder, Rachel Hazes, tapet iedereen. Ja, je leest het goed. IEDEREEN. Zelfs haar eigen vlees en bloed zijn niet veilig. “Mijn moeder had de gewoonte om iedereen jarenlang op te nemen,” zegt Roxeanne.

Moeder van het Jaar of Meester van Manipulatie?

Rachel Hazes, niet alleen een fervent liefhebber van sigaren, maar blijkbaar ook een vaste klant bij de lokale spionagewinkel. Vorige maand lekte al uit dat Rachel gesprekken opneemt met jan en alleman. “Ze tapet zelfs gesprekken met mij en mijn broer André in wat ooit ‘goede tijden’ waren.”

Rox’s afwezigheid verklaard

In een recente Instagram Story legt Roxeanne uit waarom ze afwezig is bij een van de ontelbare rechtszaken van haar moeder. De zaak draait om de verduistering van geld in 2016, waarbij verschillende mensen de bevoegdheid hadden om transacties te doen namens Rachel. En oh, het drama spat eraf.

Het mysterie van de coachingsfactuur

Robert Jan Israël, een van de mensen met volmacht, richtte een maand voor zijn aanstelling een coachingsbedrijf op. Hij verstuurde een factuur van maar liefst €24,000 naar Marieke van Beek, die deze betaalde van Rachel’s rekening. Roxeanne autoriseerde dit zelf, en nu wil Rachel gerechtigheid!

Het laatste woord

Roxeanne vindt het allemaal ‘heel jammer’ en wijst op de bizarre hobby van haar moeder. “Ze wil een voorlopig getuigenverhoor met vragen waarvan ze de antwoorden al jaren in huis heeft dankzij haar tapingpraktijken. Ik kies ervoor om afwezig te zijn. Voor Marieke en Robert, die deze luxe niet hebben, is dit een bittere pil.”

Het komt erop neer dat het familiedrama in huize Hazes nog lang niet voorbij is, en wij zitten op het puntje van onze stoelen. 🍿

Geef een reactie