24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Wendy van Dijk en Erland Galjaard houden lippen stijf op elkaar over huwelijkscrisis!

Mega ruzie tussen Wendy & Erland

Sensatie alom! Volgens insiders is het liefdesverhaal tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard aan het rafelen! “Ze geven geen kik, hoe vaak ik ook bel,” zegt mediakoning Evert Santegoeds, die overigens bij dezelfde tv-zender werkt als Wendy.

Herinner je je nog die schokkende onthulling van vier en een half jaar geleden dat het koppel in zwaar weer verkeerde? Nu schudt Story de boel opnieuw op. Wendy en Erland sieren de voorpagina omdat Erland een luxe flat in Rotterdam heeft gekocht—en let op—onder zijn eigen naam en met eigen geld!

De knoop lijkt doorgehakt

Het lijkt erop dat het paar zich aan het opmaken is voor het einde, volgens Story. Evert Santegoeds, die geen woord terugneemt, denkt zelfs dat Wendy en Erland al aparte levens leiden. “Het zegt iets als de hele familie getroffen wordt door knokkelkoorts tijdens een vakantie in Thailand, en Erland niet. Was hij er wel?”, zegt Evert in zijn explosieve podcast ‘Strikt Privé’.

Radiostilte alom

De complete stilte vanuit hun kamp is oorverdovend. “Iedereen houdt zijn mond. Zelfs Erland reageert niet, wat een schril contrast vormt met de vorige crisis toen hij zijn hart luchtte”, zegt Evert.

Liefde bevroren in de tijd

“Ze lijken niet meer de tortelduifjes die elkaar het ja-woord gaven op het zonovergoten Ibiza. Maar is dat een verrassing na al die jaren?”, vraagt Evert zich af, zijn stem doordrenkt van onheil.

Miljoenenstek ver weg van thuis

Het perspectief is grimmig. “Als Erland een woning van meer dan een miljoen koopt in Rotterdam, hoe groot is dan de kans dat dit huwelijk standhoudt? Zeker als je bedenkt dat Wendy langs de idyllische Vecht resideert,” besluit Evert.

Blijf op het puntje van je stoel zitten, want deze soap is nog lang niet voorbij! Het is een zaak die we nauwlettend in de gaten zullen houden. Sensatie gegarandeerd!

Geef een reactie