24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Igone de Jongh dumpt Thijs Römer na schokkende rechtszaak!

Igone de Jongh dumpt Thijs Römer na schokkende rechtszaak!

In een adembenemende wending heeft Igone de Jongh, de koningin van de balletwereld, een bom laten vallen met een aankondiging die de grond onder onze voeten doet schudden! De gracieuze danseres heeft op haar Instagram onthuld dat ze haar relatie met Thijs Römer, de beruchte acteur, aan stukken heeft gescheurd! En dat allemaal naar aanleiding van een onthutsende rechtbankaffaire.

“De schokkende feiten die zijn opgedoken kunnen niet verder afstaan van wie ik ben en waar ik voor sta,” onthulde een duidelijk aangeslagen De Jongh. “Mijn hart ligt in scherven. Nu is de tijd om de puin te ruimen en als een onbreekbare eenling verder te gaan.”

Thijs Römer, die eerder deze zomer tot de ontstellende straf van drie maanden gevangenis (twee voorwaardelijk) en een torenhoge werkstraf van 240 uur werd veroordeeld, staat momenteel in de schijnwerpers voor zijn betrokkenheid bij grensoverschrijdend gedrag met minderjarige meisjes. Dit wangedrag vond plaats tussen november 2015 en november 2017, toen de meisjes slechts 14, 15 en 16 jaar oud waren. De acteur heeft, uiteraard, geen moment verspild om in hoger beroep te gaan.

Eerder Getrouwd, Nu Gebroken

Dit dans-drama begon in 2016 toen De Jongh en Römer verliefd werden en hun liefde in 2019 bezegelden met een sprookjeshuwelijk. Echter, al in januari van dit jaar onthulde De Jongh dat de relatie ten einde was vanwege de gruwelijke beschuldigingen tegen Römer. Hoewel ze in juni nog enigszins twijfelachtig leek over de breuk in een interview met Wilfred Genee op BNR’s The Friday Move, is het nu overduidelijk: het doek is gevallen, en deze romance is voorbij!

Dus daar heb je het, mensen! Een liefdesverhaal dat abrupt is geëindigd door een angstaanjagend schandaal. Igone de Jongh heeft gesproken en kiest voor haarzelf en haar waarden. Het is een explosieve afsluiting van een relatie die ooit zo veelbelovend leek. Het is nu aan de rechters, de jury en het publiek om hun oordeel te vellen.

IG Screenshot 03/09/2023

Geef een reactie