24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Onthulling door Meiland biograaf: Het slotakkoord einde van Chateau Meiland nadert!

Financiële Mysterie: Meilandjes vragen miljoenen voor energie onvriendelijk pension!

Gooi alles wat je dacht te weten over de Meilands overboord! Jan Dijkgraaf, de officiële chronicus van Nederlands meest beruchte tv-familie, gooit een bom op het gesprek van de dag. Tijdens zijn recente gastoptreden in de razend populaire podcast ‘Nare Jongens’, deelde hij een voorproefje van wat er in zijn gloednieuwe vierde boek staat. En houd je vast, mensen, dit boek komt uit zodra Chateau Meiland de laatste aftiteling heeft laten rollen!

Geloof het of niet: het einde van de sensationele serie bij SBS 6 is bijna een feit, aldus Dijkgraaf. Terwijl we allemaal op het puntje van onze stoel zitten, blijft hij mysterieus over de exacte einddatum: “Ik zou het kunnen vertellen, maar dat ga ik lekker niet doen,” plaagt hij zijn toehoorders.

Dat vierde boek waar Dijkgraaf aan werkt, samen met Timon Moll – de eindredacteur én regisseur van de hitserie – wordt een absolute must-read! Volgens Jan wordt het een ongefilterde blik achter de schermen. “We hadden al afgesproken om een onthullend boek uit te brengen na de laatste aflevering van de serie. Dit krijgt nu een nog smeuïgere dimensie,” verklapt hij, refererend aan het recent verschenen boek van Caroline van Eeden, de voormalige hartsvriendin van de Meiland clan.

Schandaal van de Week! Alsof dat nog niet genoeg is: vorige week schoot Martien zelf in de spotlights met een pikant detail uit zijn privéleven. Wilfred Genee las in ‘Vandaag Inside’ een stuk voor uit Caroline’s boek, waarin wordt beweerd dat Martien zich bezighoudt met parkeerplaatsavontuurtjes. Martien zelf is de schaamte voorbij en zei tegen RTL Boulevard: “Ja, dat heb ik gedaan en ik heb er geen spijt van. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam; ik wilde de wereld ontdekken.”

Dus zet je schrap, Nederland! Dit vierde boek wordt een rollercoaster van ongekende proporties, en je wilt niet de laatste zijn die het leest! Het einde van Chateau Meiland nadert, en het lijkt erop dat de Meilands ons nog één keer omver gaan blazen!

Geef een reactie