24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Koningin Máxima volslagen genegeerd in Zandvoort door Fernando Alonso

Het paleis op stelten! Koningin Máxima's moeder verhuist permanent naar Nederland

Schok en sensatie overspoelen de Grand Prix van Zandvoort! Terwijl Max Verstappen naar een schitterende negende zege op rij scheurde, gebeurde er iets dat werkelijk NIEMAND zag aankomen. Spaanse racelegende Fernando Alonso zette koningin Máxima openlijk voor schut, en het land is in rep en roer!

Explosieve Aandachtstrekkers!

Alonso, geëerd als ‘Driver of the Day’ door zijn hondstrouwe fans, mocht de tweede plek op het podium bestijgen. Maar terwijl het hele land juichte voor Verstappen, trok Alonso de aandacht op een manier die niemand verwachtte. Voor de ogen van meer dan 300,000 verbijsterde toeschouwers, negeerde hij simpelweg de koningin!

Een onthutsend stilzwijgen!

Daar stond ze, onze koningin Máxima, met een stralende glimlach en een felicitatie in het Spaans. “Goed gedaan hé,” sprak ze. Maar wat deed Alonso? Hij beantwoordde haar lof slechts met een ijzige glimlach! Geen woord, geen handdruk, niets!

Schandaal Online!

De sociale media zijn geëxplodeerd van verontwaardiging! Wat bezielde Alonso om zo’n wereldberoemde royal te negeren? Was het een stille protestactie of gewoon een bizarre misstap? De coureur zelf blijft muisstil over het schokkende incident.

Zet je schrap, Nederland, want dit schandaal lijkt alleen maar groter te worden! Fernando Alonso, wat heb je nu weer op je geweten?

Geef een reactie