24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

John op de korrel voor controversiële Gillis-aanpak. Zijn kijkcijfers belangrijker dan rechtvaardigheid?

Massa is Kassa komt terug! Nieuwe avonturen dit najaar

John de Mol bevindt zich midden in een woeste zee van kritiek. Topadvocaat Sébas Diekstra trekt fel van leer: “De Mol verkiest kijkcijfers boven de bescherming van slachtoffers van huiselijk geweld.”

Het media-imperium van John de Mol schiet zwaar tekort in ethiek. Is er dan niemand in Talpa die zijn moreel kompas nog op orde heeft? De ‘experts’ van Shownieuws zwijgen opvallend genoeg over de vasthoudendheid van hun baas aan de omstreden Peter Gillis.

John en zijn team leken een moment van helderheid te hebben, maar die schijn bedriegt. Hun eerder genomen besluit om te wachten op een rechterlijke uitspraak betreffende Gillis wordt nu plotseling terzijde geschoven.

Het nieuwe standpunt van Talpa? Doorgaan met de serie tot Gillis mogelijk veroordeeld wordt. Als deze ‘vakantiepark-schurk’ in beroep gaat, kunnen we hem eindeloos op SBS 6 blijven zien.

Sébas slaat alarm:

Diekstra, bekend vanwege zijn rol in de Voice-rel, is woest. “Deze radicale ommekeer getuigt niet alleen van een gebrek aan ethiek, maar toont ook dat winst en kijkcijfers prevaleren boven het welzijn van slachtoffers van huiselijk geweld”, aldus een felle Diekstra.

Tina’s ongeloof:

Tina Nijkamp, ex-hoofd van SBS 6, schudt haar hoofd in ongeloof. “De Mol wilde SBS een upgrade geven, maar gaat nu door met deze serie? Het is tegenstrijdig.”

Nicol’s Stilte:

Wat denkt Nicol Kremers, Gillis’ mishandelde ex, hierover? Haar manager Wouter onthult: “Nicol wil zich focussen op haar toekomst en vermijdt alle media.”

De grote vraag blijft: waarom blijft Talpa trouw aan Gillis? Er zijn geruchten dat het volgende seizoen van de show wordt gefinancierd door Gillis zelf. Een onthutsende ontwikkeling!

Geef een reactie