24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Zien: Willem-Alexander’s beleeft Epische dag bij de Grand Prix en gaat los samen met Rico Verhoeven

Zien: Willem-Alexander's beleeft Epische dag bij de Grand Prix en gaat los samen met Rico Verhoeven

Wow! Zandvoort is op zijn kop gezet! Koning Willem-Alexander en prinses Amalia kwamen onverwachts langs bij de Grand Prix van Nederland. En dat is nog niet alles: kickbokskampioen Rico Verhoeven legde een waanzinnig moment met onze koning vast!

Onze nationale trots, Max Verstappen, treedt dit weekend op in Zandvoort, en hij heeft niet alleen de steun van zijn die-hard fans. Het blijkt dat het koninklijk huis ook #TeamMax is! Niemand wist dat ze zouden komen, dus het was echt een WOW-moment voor iedereen.

Flashback: In 2021 schreeuwde de koninklijke clan Max Verstappen toe vanaf de tribunes. Maar dit jaar? Koning Willem-Alexander en Amalia hebben wat quality time, en ze brengen het door met… ja, je raadt het al, Rico Verhoeven!

Check Rico’s Insta voor die epic foto met de koning. Het is eens wat anders en het internet gaat er wild van! Reacties stromen binnen zoals “Dit is waarom NL de beste is!” en “Wat een koning!”.

En over Max? Hij staat vandaag op POLE! Lando Norris en George Russel volgen, terwijl Lewis Hamilton… nou ja, niet zijn beste dag heeft. Zorg dat je om 15.00 uur voor de buis zit voor de race!

Geef een reactie