24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Peter Gillis in de Knel: Is dit het einde van de brutaalste ondernemer van Nederland?

Massa is Kassa komt terug! Nieuwe avonturen dit najaar

Heb je het al gehoord? Peter Gillis zit in een dikke juridische soep! Niet alleen belastingfraude en mishandeling staan op zijn menu, maar hij wordt ook gezien als een ‘vermeende criminele ondernemer’. Ouch! Een label dat je liever niet op je LinkedIn profiel hebt, toch?

En ja, hij is die kerel van die realityshow, dat eigen biermerk én binnenkort komt er een kookboek aan. In 2021 werd hij zelfs geroemd als ‘de brutaalste ondernemer van Nederland’. Maar nu? Drama op zijn vakantieparken!

Heb je Nicol Kremers al ontmoet? Nou, vroeger was ze z’n schatje, maar nu beschuldigt ze Peter van wat nare zaken. Beetje knijpen hier, haar trekken daar, en dat was niet tijdens een potje Twister.

Oh, en over belastingfraude gesproken. Peter’s vakantieparken kregen in 2019 een “speciaal” bezoekje van zowat alle handhavers in het land. En nu? Yep, ze gaan achter hem aan voor die centen.

Maar, wacht even! Het wordt nog sappiger. Landelijk Bureau Bibob zet hem neer als een bad guy. Dus, de grote vraag: hoe gaat Peter hieruit rollen? Zal het Bibob-onderzoek hem blijven achtervolgen?

Nog even een tipje van de sluier: Een negatief Bibob-oordeel betekent niet het einde… tenzij je bedrijf om je draait. En laten we eerlijk zijn, wie is Oostappen zonder Gillis?

Geef een reactie