24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Gaat niet goed met Wendy van Dijk hospitalisatie na een virus

Albert Verlinde’s schokkende openbaring: Erland & Wendy nul

Heb je ooit een avondje gehad waarop alles anders verloopt dan gepland? Dat is precies wat Wendy van Dijk, onze geliefde 52-jarige presentatrice, afgelopen weekend overkwam. Terwijl wij allemaal onze zaterdagavond plannen maakten, deelde Wendy op haar Instagram Stories een update die niemand zag aankomen.

“Dus ja, dit is mijn avond nu,” begon ze, waarbij ze een foto van haar arm toonde met een infuus erin. “Een plotselinge neusbloeding heeft me rechtstreeks naar het ziekenhuis geleid. Niet echt mijn ideale weekend vibe!” voegde ze eraan toe.

En als je denkt dat dit al dramatisch genoeg klinkt, gaat het verhaal verder. Diezelfde ochtend maakte Wendy een nog schokkender openbaring. Ze heeft knokkelkoorts! Voor degenen onder ons die zich afvragen wat het is, het is een vervelende ziekte die je kunt oplopen door een beet van een mug die het denguevirus bij zich draagt. En ja, het is net zo vervelend als het klinkt.

“Ik wist dat je bij een neusbloeding aandacht moest zoeken, en dat heb ik ook gedaan,” deelde de tv-diva op haar Instagram. Ze klonk zowel opgelucht als een beetje uitgeput terwijl ze toevoegde: “Ze checken nu mijn bloedplaatjes. Tot nu toe voel ik me nog steeds okay, op wat ongemak na dan.”

Nu vraag je je misschien af hoe Wendy, die altijd zo levendig en energiek op tv verschijnt, deze ziekte heeft opgelopen. Volgens haar vermoedens is het avontuur in Thailand waar dit ongelukkige incident haar pad kruiste. Knokkelkoorts klinkt misschien als een ouderwetse ziekte uit een historisch drama, maar de symptomen zijn allesbehalve verouderd. Denk aan plotselinge koortsaanvallen die je doen rillen van de kou, ernstige hoofdpijn en pijn die achter je ogen lijkt te branden. En de kicker? Er is geen direct medicijn om de klachten te verlichten.

Dus waarom deelt Wendy dit allemaal met ons? Misschien om ons eraan te herinneren dat zelfs onze favoriete tv-sterren ook maar gewone mensen zijn die soms met vervelende gezondheidsproblemen te maken krijgen. Of misschien wil ze dat we allemaal wat voorzichtiger zijn op onze exotische reizen, zodat we niet hetzelfde pad bewandelen.

Hoe dan ook, we zijn blij dat Wendy veilig en wel in het ziekenhuis is en de zorg krijgt die ze nodig heeft. Laten we allemaal een moment nemen om haar een voorspoedig herstel te wensen. Sterkte, Wendy! We kunnen niet wachten om je weer te zien schitteren op ons tv-scherm!

Geef een reactie