24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Marco Borsato in tranen door onverwachte fan!

Marco Borsato betrapt terwijl hij zich volpropt voor de barbecue!

Onze Marco Borsato, ja die ene van de hits, was totáál overrompeld toen een vurige fan hem benaderde bij een doodgewoon tankstation. Wie onthulde dit sappige nieuwtje? DJ Tim Klijn bij 538 tijdens z’n ochtendbabbeltje. Blijkt dat die fan een maatje was van Tim!

Wat gebeurde er? Nou, deze fan schreeuwde bijna van blijdschap dat ze Marco’s tunes echt had gemist. En Marco? Hij kon het niet droog houden en tranen vloeiden. Echt een momentje hoor!

Ondanks Marco’s recente stilte (ja, vanwege die roddels die rondgingen), was hij terug in de spotlight met een liefdevolle shoutout naar zijn zoon Luca op Insta. Luca dropte zijn nieuwe track “Blame It On The Wine”, en papa Borsato kon niet trotser zijn! Hij benadrukte hoe Luca het allemaal zélf doet, zonder enige hulp. En daar tussen de regels? Marco’s onvoorwaardelijke trots: “Jullie zijn echt autonoom en ik ben zó trots. Keep rocking!”

Maar, life ain’t all sunshine voor Luca. Door de geruchten over zijn pa, heeft Luca ook wat obstakels gekend, waaronder doodsbedreigingen. Dat is heavy, toch? Maar hij is vastberaden om zijn eigen muzikale pad te volgen. Zoals hij al eens zei op Insta!

Geef een reactie