24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Anna Nooshin zwaar beledigd door keuze Robbert Rodenburg voor Maxime Meiland 

Anna Nooshin zwaar beledigd door keuze Robbert Rodenburg voor Maxime Meiland 

Het lijkt erop dat Anna Nooshin een flinke dolksteek in haar rug heeft gekregen van haar boezemvriend Robbert Rodenburg. Tot haar grote verbazing heeft hij Maxime Meiland de ‘eer’ gegeven om als eerste gast aan te schuiven in zijn spraakmakende podcast. Een onverwachte wending die Anna niet zag aankomen.

Normaal gesproken bespreken Robbert en zijn beste vriend allerlei roze onderwerpen in hun podcast genaamd ‘Maandag Klaagdag’. Maar deze keer besloten ze een gast uit te nodigen tijdens hun verblijf met allerlei Insta-types in Italië. En wie anders dan Maxime Meiland kreeg de primeur om als allereerste gast ooit aan te schuiven. Anna, die een paar dagen na Maxime in dezelfde villa verscheen, wist hier niets van.

Als Anna erachter komt dat ze te gast mag zijn in de podcast, is ze dolenthousiast. Ze is een fan van de show en kan haar geluk niet op. Maar dan komt de koude kermis. Robbert onthult dat er al iemand voor Anna is geweest. En ja, het is Maxime. Een naaistreek van jewelste, vindt Anna. Ze wordt al tijden opgevoerd als de beste vriendin van de show, terwijl Maxime haar aartsvijand is. Dit voelt als een dolksteek in haar rug.

In de podcast noemt Robbert Anna slijmerig de ‘beste vriendin van de show’, wat bij haar in het verkeerde keelgat schiet. Ze voelt zich verraden en bedrogen. “Hij weet precies wat hij heeft gedaan. Jullie brachten het alsof dit de grootste verrassing uit mijn leven was. Ik zei in mijn enthousiasme: ‘Dan ben ik vast de eerste!’ Ik heb alle afleveringen geluisterd en er is nog nooit een gast geweest. En dan krijg ik te horen dat ik niet de eerste ben. Nou, daar viel mijn bek zó van open.”

Het lijkt erop dat Maxime en Anna hun vete nog niet hebben bijgelegd. Maxime heeft in het verleden namelijk een nare leugen over Anna verspreid, iets wat ze zelf heeft toegegeven. Dit heeft ervoor gezorgd dat de dames elkaar naar het leven staan.

Robbert probeert de situatie te sussen door te zeggen dat het eigenlijk de bedoeling was dat Anna de enige gast zou zijn in de podcast. Maar voor Anna voelt het als een grote teleurstelling. Wat er precies in het hoofd van Robbert omging, blijft voor haar een raadsel. Een ‘brainfart’, noemt hij het zelf.

Het is duidelijk dat deze podcastaflevering voor de nodige opschudding heeft gezorgd. De vraag is nu hoe Anna en Maxime hiermee om zullen gaan en of de vriendschap tussen Anna en Robbert ooit nog hetzelfde zal zijn. Het is een verhaal vol intriges en verrassingen waarvan je wilt weten hoe het afloopt.

Geef een reactie