24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Patty Brard haalt uit: Is het altijd Fidan-tijd?

Patty Brard is laaiend: 'Yolanthe wie? Ik kies Nicolette!'

Oeh! Patty Brard heeft geen blad voor de mond genomen en deelt een flinke tik uit naar Fidan Ekiz. Ze suggereert op een pikante manier dat Fidan zichzelf wel erg graag in de spotlight ziet. Patty, de onbetwiste koningin van SBS 6, is duidelijk niet gecharmeerd.

Fidan lijkt tegenwoordig wel vaker doelwit van kritiek. Ze schuwde niet om Frans Timmermans een tikje narcistisch te noemen en draaide een docu over cancelcultuur, waarin het nogal… tsja, Fidan-gecentreerd was. En alsof dat nog niet genoeg is, haar momenten als Hélène Hendriks’ rechterhand bij De Oranjezomer waren ook niet zonder ophef.

Wat vinden de voetbalmannen ervan? Nou, René van der Gijp is duidelijk: “Sorry, maar Fidan is gewoon niet mijn kopje thee,” biechtte hij op in zijn voetbalpodcast. En hoewel Johan Derksen juist in team Fidan lijkt te zitten, kan René het gewoon niet met haar vinden. “Zoveel drama. Zoveel persoonlijke verhalen. Pff.”

Het gaat momenteel veel om Fidan, zo lijkt het. Wanneer Shownieuws terugblikt op De Oranjezomer en bijna iedereen oproept om iets aardigs over Hélène te zeggen, is het Fidan die de dans ontspringt. Ze wilde niet voor de camera… Wat zegt dat over haar?

De climax? Dyantha Brooks begint met complimentjes voor de gasten van Hélène. En Patty? Patty gaat ervoor: “Oh ja, over gasten gesproken, we hebben Fidan ook gebeld. Maar raad eens? Ze had ‘geen tijd’. Tja, het ging deze keer niet om haar!” En ja hoor, daar komen de ‘miauws’ van haar collega’s in de studio. Geen twijfel mogelijk, dat was een scherpe.

Tot slot, Patty’s lof voor Hélène kent geen grenzen. Ze benadrukt dat Hélène’s bescheidenheid haar kracht is. En ja, Hélène is authentiek, en het publiek ziet dat. “Ondanks de beperkte concurrentie wist ze de kijkers vast te houden met haar charme. Een geboren talent!” besluit Patty.

Dus, wie wint de mediaoorlog van vandaag? Blijf op de hoogte!

Geef een reactie