24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Nieuw op SBS6: Johnny de Mol blaast je omver met ‘Ranking the Talent!

Nieuw op SBS6: Johnny de Mol blaast je omver met 'Ranking the Talent'!

Maak je vast klaar voor een totale sensatie, want Johnny de Mol sleept een gloednieuwe TV-klus binnen! Niemand minder dan Johnny zelf zal ‘Ranking the Talent’, een verslavend amusementsprogramma, presenteren, dat dit najaar je woonkamer binnenstormt via SBS6.

In dit zinderende nieuwe spektakel van Talpa gaat Johnny de Mol, met zijn ervaring en flair, een gedenkwaardig tv-seizoen neerzetten. Stel je dit eens voor: iedere aflevering trakteert je op tien adembenemende acts, variërend van zangoptredens en dansvoorstellingen tot variété-acts. Je zit op het puntje van je stoel terwijl het publiek, met hun jury-punten van één tot tien, het lot van de acts bepaalt. Maar dat is niet alles! Zelfs thuis kun je deel uitmaken van de actie. Via een gratis app kunnen kijkers proberen dezelfde ranking te krijgen als de publieksjury. Dit geldt ook voor twee duo’s van bekende Nederlanders die in de studio meespelen. Spanning, drama, actie – dit heeft het allemaal!

En alsof dat nog niet genoeg is, maakt Johnny de Mol na ieder blok van vijf acts de uitslag bekend. De kijkers maken in het programma kans op het winnen van prijzen die variëren van airfryers tot Formule 1-tickets en van musicalkaarten tot serviezen. Ja, je leest het goed. Prijs na prijs na prijs, en alles onder de charmante hoede van Johnny de Mol. Zelfs de publieksjury kan weglopen met enkele fantastische prijzen.

Deze nieuwe show markeert een nieuwe fase in de carrière van Johnny de Mol, die recentelijk nog indruk maakte als quizmaster in het programma ‘De Kwis met Ballen’ en zijn comeback maakte na het stoppen met zijn talkshow HLF8. Hij is nu klaar om de lat hoger te leggen en iedereen te verbazen met ‘Ranking the Talent’. Blijf op de hoogte voor meer sensationele updates van je favoriete ster, Johnny de Mol, en zijn explosieve nieuwe show op SBS6. Mis het niet!

Geef een reactie