24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Fred van Leer gebroken door Inbraak 

Fred van Leer Gebroken Door Inbraak

Je gelooft het niet! Fred van Leer, de bekende stylist, is nogmaals het doelwit van inbrekers geworden. “Het is ongelooflijk, maar toch waar,” verzucht hij op Instagram, nadat hij het gruwelijke nieuws met zijn volgers deelde.

Onthuld in een onbedoelde Instagram Story, bevestigt Fred dat er dit weekend in zijn huis is ingebroken. De shockerende waarheid? Hij was er zelf niet, maar beweert dat zijn telefoon automatisch een filmpje van de politie in zijn huis op zijn Story plaatste. Hoe eng is dat?

Dit is de tweede keer dat Fred wordt geconfronteerd met de harde realiteit van een inbraak, de vorige keer trapte hij de dief zelfs naar beneden van de trap af. Deze keer was Fred er echter niet. De stylist vindt het allemaal ‘heel vervelend’ en ‘echt fucking irritant’.

“En lieve mensen, er is echt niks te halen,” deelt Fred met een lach. “Denken jullie nou werkelijk als ik er niet ben dat er iets ligt dat jullie willen hebben? Misschien een schilderij van drie meter. Succes met het inladen.”

Fred van Leer maakt ook een sterke waarschuwing voor de toekomstige inbrekers. “Alles staat op camera. Fijne dag.” Een duidelijke boodschap aan degenen die denken dat ze kunnen ontsnappen aan gerechtigheid.

Dus de volgende keer dat je denkt dat je ongestraft kunt inbreken, denk dan nog eens goed na! Niets ontsnapt aan het oog van de camera, en Fred van Leer is er om je dat te herinneren. Hij is niet zomaar een slachtoffer, hij is een man die klaar is om te vechten.

Blijf op de hoogte voor meer updates over deze schokkende situatie en vergeet niet om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Fred van Leer. En voor de inbrekers die dit lezen: denk twee keer na voordat je besluit je kans te wagen!

Geef een reactie