24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Dave Roelvink houdt zoontje ver uit de schijnwerpers van ‘De Roelvinkjes’

Dave Roelvink houdt zoontje ver uit de schijnwerpers van 'De Roelvinkjes

Het wereldje van de Nederlandse glitter en glamour wordt op zijn kop gezet! Onze eigenste reality-tv royalty, Dave Roelvink, heeft een beslissing genomen die iedereen zal doen huiveren. In een verbazingwekkende wending heeft Dave besloten zijn 1-jarige zoontje Dean buiten het oog van de camera te houden in het aankomende seizoen van ‘De Roelvinkjes’ op Videoland.

Dave, de stralende ster van de reality-tv familie, trekt de stekker uit de spotlights voor zijn kleine spruit. Opa Dries Roelvink, de bekende zanger en BN’er, bevestigt dit nieuws, en ja, hij lijkt er een beetje van uit zijn doen te zijn.

In een openhartig gesprek onthult Dries: “Dave zegt: ‘Jij hebt ons vroeger niet de keuze gelaten of we BN’ers wilden worden.’ Dat klopt. Hij was maar net geboren of er hing al een batterij fotografen boven de wieg. Maar Dave wil die bekendheid niet voor zijn zoon. Daar gaat-ie niet aan ontkomen. Maar Dave wil het in ieder geval de eerste jaren niet, zodat Dean later zelf kan beslissen.”.

Dean, de trots en vreugde van Dave en zijn vriendin Jazzlyn, kwam ter wereld op 30 oktober 2021. Hoewel hij eerder al te zien was op de social media pagina’s van Dave, is de kleine Dean nu niet meer herkenbaar in beeld gebracht.

Komt er een eind aan de generaties van BN’ers in de familie Roelvink? Of is dit slechts een tijdelijke pauze tot Dean klaar is om zijn rechtmatige plaats in te nemen? Houd deze ruimte in de gaten voor meer updates en mis vooral het nieuwe seizoen van ‘De Roelvinkjes’ niet, dat vanaf 28 augustus te zien is bij Videoland.

Geef een reactie