24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Mary Borsato, zegt vaarwel aan historisch landhuis voor een oogverblindende €800.000! 

Mary Borsato, zegt vaarwel aan historisch landhuis voor een oogverblindende €800.000!

Een verbluffend verhaal van liefde, verlies, en… luxe.

In een spectaculaire zet heeft bruidsontwerpster en moeder van popidool Marco Borsato, Mary Borsato, haar majestueuze landhuis in Alkmaar te koop gezet. De prijs? Een smakelijke €769.000! Maar dit is geen gewoon landhuis. Nee, dit is een monument van het leven van de iconische Mary Borsato, gevuld met herinneringen, zowel zoet als bitter.

Na 23 roerige jaren, deelde Mary Borsato dit landhuis met haar zoon Marco, een plek waar hun familiegeschiedenis zich heeft ontvouwen. Oorspronkelijk gekocht in 2000, verhuisde Marco naar Blaricum na de verkoop, om vervolgens in 2020, na de ineenstorting van zijn huwelijk met Leontine, terug te keren naar de warme omhelzing van Alkmaar en zijn moeder.

Het landhuis, met een woonoppervlakte van 143 vierkante meter, is een waar toevluchtsoord, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. Het beschikt over drie slaapkamers, een badkamer, en een schitterend zonneterras. Plus, wie kan de langgerekte tuin vergeten, perfect gelegen op het zuiden en uitgerust met een charmante blokhut, compleet met een hoogslaper en een kitchenette.

Toch gaat dit paleis van herinneringen niet zonder slag of stoot. In 2020 werden Mary en Marco slachtoffers van een inbraak, waarbij dieven kostbare sieraden en camera’s meenamen. Ondanks deze negatieve herinneringen, verlaat Mary nu haar villa, misschien vanwege, misschien ondanks deze gebeurtenis.

In een wereld waar Mary Borsato nog steeds een naam is die over de lippen van velen waait, zijn dit de soort van momenten die nog meer vonken toevoegen aan het vuur. Dus, lezer, houd je ogen op het scherm en je vinger op de knop… want deze sensationele woning zal zeker niet lang op de markt blijven!

Geef een reactie