24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Martien Meiland zet Chantal Janzen voor gesloten deur: Onthullingen over Chateau Meiland VIPS!

Chantal Janzen reageert op de afwijzing van de Meilandjes

Chantal Janzen reageert op de afwijzing van de Meilandjes

In een explosieve wending in de Nederlandse entertainmentwereld heeft Martien Meiland onthuld dat hij persoonlijk de deelname van Chantal Janzen aan zijn populaire programma ‘Chateau Meiland VIPS’ heeft geblokkeerd. Dit besluit volgt op een intens conflict dat ontstond na een controversiële uitzending waarin Chantal en Eva Jinek gezamenlijk Erica Meiland bekritiseerden over haar uitlatingen tijdens de zogenaamde ‘pinguïnrel’.

De Meilandjes, vooral bekend om hun ongefilterde meningen en flamboyante levensstijl, zijn nog steeds ontstemd over de manier waarop Chantal en Eva Erica onder vuur namen. Erica, die tijdens een uitzending van Jinek haar kritische kijk op de islam en de rol van vrouwen daarin deelde, voelde zich allesbehalve gesteund door de presentatrices. “Je verwacht van een gastvrouw dat ze het gesprek neutraal leidt, maar dat was niet het geval”, vertelde Erica teleurgesteld.

Erica probeerde tijdens de uitzending uit te leggen dat haar kritiek op de islam voortkwam uit een diepe persoonlijke studie naar de positie van mannen binnen vele religies, iets wat zij al lange tijd bekritiseert. Haar boodschap kwam echter niet aan, en de backlash die volgde was enorm. Zowel zij als haar dochter Maxime kwamen onder vuur te liggen, waarbij er zelfs sprake was van pogingen tot ‘cancelen’.

De nasleep van deze heftige periode liet diepe sporen na bij de familie Meiland. Erica beschreef het ongemakkelijke gevoel dat ze overhield na de uitzending: “Na afloop, tijdens een drankje, zagen we de bezorgde berichten van Montana en Maxime binnenkomen, waarschuwend om voorzichtig naar huis te gaan. Een beveiliger moest zelfs met ons meelopen naar de auto.”

Wat betreft een toekomstige samenwerking met Chantal en Eva, daar hebben Martien en zijn dochter Maxime duidelijk een streep door gezet. Ondanks dat Chantal bij ‘Chateau Meiland VIPS’ langs wilde komen en Erica openstond voor een hernieuwd gesprek, waren Martien en Maxime resoluut: zij willen niets meer met de twee dames te maken hebben. Dit besluit onderstreept de standvastigheid en familie-eenheid van de Meilands, die kiezen voor hun eigen pad in de turbulente wereld van de showbizz.

Geef een reactie