24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Koninklijk geheim onthuld: Koningin Máxima’s strikte taalregel voor haar dochters

Koninklijk geheim onthuld: Koningin Máxima's strikte taalregel voor haar dochters

Koninklijk geheim onthuld: Koningin Máxima's strikte taalregel voor haar dochters

Damián Betular, een befaamde Argentijnse chef en bekend gezicht van MasterChef, heeft tijdens zijn recente verschijning op het populaire Argentijnse televisieprogramma ‘Fernet con Grego’ opzienbarende informatie gedeeld over koningin Máxima van Nederland. Betular, die niet alleen culinaire hoogstandjes heeft bereid voor internationale sterren zoals Mick Jagger en Will Smith, maar ook voor koningin Máxima zelf, bracht een verrassende onthulling aan het licht over Máxima’s moederlijke voorschriften.

Tijdens haar bezoeken aan Argentinië, het land waar haar wortels liggen, eist Máxima dat haar dochters exclusief Spaans spreken. Deze regel is volgens Betular een poging van de koningin om ervoor te zorgen dat haar kinderen verbonden blijven met hun Argentijnse erfgoed. “Als ze hier is, laat ze haar dochters Spaans spreken, alsof ze haar wortels hier niet wil verliezen,” verklaarde hij aan de geamuseerde talkshowhost Gregorio Rosello.

Deze taalregel wordt verder onderzocht in de nieuwe documentaireserie ‘Máxima’, die nu te zien is op Videoland. Deze serie volgt Máxima’s leven van Argentinië tot New York en van Spanje tot Nederland, belichtend hoe haar multiculturele achtergrond haar leven en dat van haar familie beïnvloedt. De serie heeft niet alleen de interesse gewekt van Nederlanders, maar ook die van Argentijnen, die nieuwsgierig zijn naar de uitzenddata in Argentinië.

Geef een reactie