24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Koninklijke Romantiek: Prinses Amalia gespot met charmante prins in Madrid

Koninklijke Romantiek: Prinses Amalia Gespot met Charmante Prins in Madrid

Het leven van kroonprinses Amalia, slechts 20 lentes jong, neemt een onverwachte wending met romantische tinten in de historische straten van Madrid. Ver verwijderd van het wakend oog van Nederland, is Amalia betrapt op intieme momenten, vaak in gezelschap van haar moeder, Koningin Máxima. Weg van de Nederlandse schijnwerpers, heeft Amalia in Spanje de rust en anonimiteit gevonden die haar in eigen land werd ontzegd, vooral na bedreigingen die haar normale studentenleven onmogelijk maakten.

In de warme Spaanse zon heeft Amalia’s hart een nieuwe passie gevonden. Haar keuze is gevallen op de 26-jarige, charismatische beeldhouwer Boris Saxe-Coburg-Gotha, een man met een koninklijke connectie. Boris, geboren in Spanje maar met adellijke wortels, is de zoon van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo. Helaas verloor Boris zijn vader in 2015 na een tragisch auto-ongeluk. Deze prinselijke affaire heeft de harten van de royaltywatchers in vuur en vlam gezet.

De twee jonge liefdesvogels, Amalia en Boris, zijn al meerdere malen samen in de openbaarheid gespot, en hun recente foto’s hebben de geruchtenmolen in overdrive gebracht. Dit liefdesverhaal voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het toch al fascinerende leven van Amalia.

De vereniging van deze twee jonge adelijken, elk met hun eigen unieke levensverhaal, voedt de fantasieën van velen. Beeld je in: Boris, met zijn edele achtergrond, zittend naast Amalia in de Gouden Koets, terwijl ze door de straten van Amsterdam paraderen. Dit zou niet alleen een sprookje zijn, maar een moderne koninklijke romance die de bladzijden van geschiedenisboeken zou sieren.

Geef een reactie