24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Monique Westenberg is André zat en zich bewust van de mogelijkheid de feestdagen in eenzaamheid door te brengen

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

In de schitterende wereld van de beroemdheden, waar extravagantie de norm is, heeft Monique Westenberg opnieuw de grenzen van luxe en pracht verlegd. Dit feestseizoen heeft ze haar residentie getransformeerd in een adembenemend kerstkoninkrijk, en dit keer met een dubbele verrassing: twee schitterende koekhuisjes die haar woonkamer sieren, een verdubbeling van de feestvreugde.

Monique lijkt wel de opperbevelhebber van een leger kerstelfen, zo vakkundig en met oog voor detail heeft ze haar huis omgetoverd. Haar woonkamer, momenteel een explosie van creativiteit, belooft een ongekende transformatie. De kerstboom, een pronkstuk in een hoek van de kamer, straalt als nooit tevoren. “Dit jaar overtreft de boom alles,” verklaart ze vol trots. De rest van de ruimte baadt in een magische kerstsfeer, met twinkelingen en glimmers overal waar je kijkt.

De absolute blikvangers? Twee koekhuisjes. Het ene een miniatuurversie van Monique’s eigen woning, het andere opvallend gelijkend op de residentie van André. Een subtiele hint naar hun aparte, maar toch verenigde levenswijze? André en Monique hebben hun relatie een nieuwe wending gegeven, met de keuze om apart te wonen. André legde eerder al uit: “Het is onconventioneel, maar het werkt voor ons. Mijn plek in Wilnis, Monique in Rotterdam.”

Deze unieke dynamiek vindt nu haar weerspiegeling in Monique’s kerstdecor. Twee koekhuisjes, symbool voor twee geliefden die elk hun eigen weg gaan maar toch verbonden zijn. Het klinkt ongebruikelijk, maar zoals we weten, past deze vorm bij André zolang hij de verleiding van anderen kan weerstaan. Een patroon dat in het verleden vaak is voorgekomen. Ondertussen lijkt Monique zich niet bewust van de mogelijkheid om vervangen te worden, een scenario dat haar de feestdagen in eenzaamheid zou kunnen laten doorbrengen.

Bekijk hier de beelden van haar kerstversiering:

Geef een reactie