24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Martien Meiland op z’n hoede: Coldeweijer heeft de spijker op z’n kop!

Financiële Mysterie: Meilandjes vragen miljoenen voor energie onvriendelijk pension!

De wereld van Martien Meiland staat op z’n kop! Hoewel hij zijn best doet om kalm te blijven, spat de verontwaardiging van hem af. Zijn oud-vriendin Caroline van Eeden komt met een boek vol explosieve onthullingen en, ja, je raadt het al: het zorgt nu al voor ophef! “Coldeweijer zegt het zoals het is!”, roept een duidelijk geïrriteerde Martien uit.

Caroline van Eeden, ooit de geliefde huisvriendin van de familie Meiland, maar nu verbannen uit het chateau, zet de entertainmentwereld in lichterlaaie met haar aankomende boek. Maar dat is nog niet alles. Valérie Lempereur, de pen achter dit onthullende werk, liet Wilfred Genee alvast een sappige passage voorlezen. Het resultaat? Een schokkende onthulling die Nederland doet sidderen!

“Wat denkt Wilfred wel niet?”, vraag je je misschien af. Terwijl de natie in rep en roer is over wat hij op de televisie heeft voorgedragen, blijft Martien verrassend kalm. In een openhartig interview met weekblad Weekend verklapt hij: “Bij VI droppen ze wel vaker bommetjes. Ze zijn ongeëvenaard in hun brutaliteit. Maar ik ben er niet boos om. Sterker nog, hun succesformule lijkt wel wat op die van ons: transparantie tot op het bot.”

Maar voelt onze geliefde Martien zich verraden door zijn oud-vriendin Caroline? Zijn antwoord is even diepzinnig als hartverscheurend. “Waarom zou ik er woorden aan vuil maken? Ze doet maar. Vroeger zou het me wellicht hebben geraakt, maar ik ben nu 62. Ze zoekt het maar uit.”

Maar hier houdt het drama niet op! Yvonne Coldeweijer, immer scherp en onverschrokken, heeft haar twijfels over Caroline’s nobele bewering dat de opbrengst van haar boek naar een goed doel gaat. “Heeft Stichting Kika al iets gezien van die beloofde donatie?”, vraagt ze zich hardop af.

Martien, die nooit een blad voor de mond neemt, is eveneens sceptisch. “Ik heb het ook gelezen en wat denk je? Yvonne slaat de spijker op z’n kop! En over Valérie, de zogenaamde betrouwbare schrijfster? Die heeft een twijfelachtige reputatie. Ze zou bekende Vlamingen al eerder hebben benadeeld.

Geef een reactie