24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Donkere kant van André Hazes: slaande ruzie met Monique de nacht waarop alles veranderde

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

André Hazes, de charismatische zanger die Nederland door en door kent, heeft een bom van een bekentenis laten vallen over een duistere periode in zijn leven. Terwijl velen hem zien schitteren op het podium en in de hitlijsten, vertelt André over een moment dat de schaduwzijde van roem en verslaving blootlegt.

Hoewel André nu al twee jaar geen druppel alcohol heeft aangeraakt en op het pad van herstel is, is er een avond die nog steeds in zijn geheugen gegrift staat. In een intiem interview met het gerenommeerde magazine LINDA., doet Hazes uit de doeken over de nacht die alles veranderde.

Voorstel je voor: de idyllische stranden van Tenerife, waar de familie van Monique een speciale gelegenheid vierde – de 65e verjaardag van Monique’s moeder. De festiviteiten zouden oorspronkelijk op de besneeuwde bergen plaatsvinden, maar uit bezorgdheid voor André’s optreden bij Holland Zingt Hazes, werd besloten om het zonnige Tenerife te kiezen. Maar wat een avond van vreugde en viering had moeten zijn, werd al snel een nacht van chaos.

Gezogen door de allure van een lokale karaokebar, nam een toen nog niet-nuchtere André de microfoon in handen. Terwijl de tonen van zijn stem de ruimte vulden, maakte Monique duidelijk dat hij moest stoppen. Echter, de gedreven Hazes zette door, gedreven door een mix van passie en de nevelen van alcohol. Wat er vervolgens gebeurde, kan alleen worden omschreven als een totale meltdown.

Straten gevuld met echo’s van woede en frustratie. Een escalerend conflict tussen twee geliefden. En dan… niets. Een gat in André’s geheugen, alleen om wakker te worden in een omgeving van vernietiging en verdriet. “Ik werd wakker, huilend, vastgehouden door mijn schoonmoeder, terwijl mijn hand op een vreemde manier hing,” vertelt een duidelijk geëmotioneerde André. De ravage was overal: een hotelkamer in puin en een gebroken Monique in de gang, haar ogen gevuld met tranen en ongeloof.

Het verhaal eindigt met een pijnlijke realisatie voor de zanger: de drank maakte een monster van hem, een man die schade aanrichtte en daarna een leegte ervoer. Hoewel hij nooit zijn toevlucht heeft genomen tot geweld tegen anderen, was de schade aan zichzelf onherstelbaar bij Monique.

Geef een reactie