24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Zullen broer en zus André en Roxeanne Hazes elkaar ooit vergeven?

Zullen broer en zus André en Roxeanne Hazes elkaar ooit vergeven?

Het is een verhaal zo oud als de tijd zelf: broederlijke liefde getest door onvermijdelijke conflicten en dramatische openbaringen. Andrè Hazes, de hartslag van Nederlandse muziek, heeft onthullingen gedaan in een exclusief interview met het tijdschrift LINDA., die deze week in de schappen ligt.

In het verleden liet de iconische zanger doorschemeren dat alles niet koek en ei was tussen de Hazes-clan, vooral niet tussen hem en zijn zus, Roxeanne. Toen hem werd gevraagd of er hoop was op verzoening, antwoordde Hazes: “Kijk, het is gecompliceerd. Ik draag geen wrok tegen Roxeanne, en ik geloof niet dat zij dat ook doet. Dus, wie weet, misschien kan er nog een wonder gebeuren.”

Maar wacht, er is meer! Het familiedrama eindigt hier niet. Andrè opende ook over zijn moeder, Rachel, en hun complexe dynamiek. “Laat ik het zo zeggen: mijn moeder is een enigma. Ik heb haar altijd als de meest geweldige vrouw beschouwd. Ze kan zowel het licht van mijn leven zijn als de donkere wolk boven mijn hoofd”, onthulde hij.

Hazes voegde eraan toe: “Mensen denken dat ze het hele verhaal kennen, maar wat ze op sociale media of in tabloids zien, is slechts een fractie van de werkelijkheid. Ik was zo moe om in de schaduw van hun conflicten te staan dat ik besloot afstand te nemen van zowel mijn moeder als mijn zus.”

Dit intense familiedrama blijft onopgelost. Zal er ooit een verzoening plaatsvinden in de Hazes-familie? Alleen de tijd zal het leren. Blijf op de hoogte voor meer exclusieve updates!

Geef een reactie