24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Monique Westenberg kon paar dagen niet lopen!

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

Sensationeel nieuws rond Monique Westenberg: haar Instagram staat in brand na haar onthulling over een tragische gebeurtenis! “Een pijnlijke misstap,” deelde Monique op haar Instagram Stories. Ze kon meerdere dagen niet op haar benen staan! Beeld je de schok in van haar duizenden volgers toen ze dit lazen!

Monique’s lot? Een verschrikkelijke rugblessure. Maar niet alles was kommer en kwel, ze vond redding in de armen van een lokale masseuse. “Zij is mijn heldin, de absolute redder in nood! Beste masseuse van heel Rotterdam!” riep ze uit, terwijl ze een foto deelde van de wonderwerker.

Maar wacht, er is meer! Fluittonen cirkelen rond over het mogelijke tweede kindje voor Monique en André. André heeft zelf recentelijk toegegeven: “Diep vanbinnen droom ik ervan om opnieuw vader te worden.” En hij hintte dat hij zijn vorige vaderlijke ervaringen betreurt. “Ik was er niet altijd voor Dré zoals ik had gewild,” bekende hij.

Explosieve details uit het weekblad Story suggereren dat André’s plotselinge openheid over een tweede kind wel heel opvallend is. “Herinner je je nog de eerste keer dat hij zo open was over zijn wens om vader te worden? Binnen de kortste keren was Monique zwanger van hun zoon Dré!” Maar er is een wending: Monique heeft eerder een speciaal ICSI-traject gevolgd.

Bovendien onthulde Monique in 2019 dat er nog steeds cryo’s in de vriezer van het ziekenhuis liggen. Het gerucht gaat dat er nog steeds een cryo wacht op zijn bestemming. Hebben Monique en André hun toekomstige hoop daaraan vastgeklonken? De tijd zal het leren!

Geef een reactie