24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Patty Brard met bont en blauw gezicht naar ziekenhuis

Patty Brard met bont en blauw gezicht naar ziekenhuis

Patty Brard (68), de geliefde presentatrice, heeft de digitale wereld in rep en roer gezet met een schokkende onthulling op haar Instagram Stories. Een foto waarop haar gezicht eruitziet alsof het door een orkaan is geteisterd, is viraal gegaan en heeft iedereen verbijsterd achtergelaten.

De selfie die Patty plaatste, spreekt boekdelen. Haar gezicht is compleet opgezwollen en vertoont alarmerende tekenen van blauwe plekken en zwelling rondom haar ogen. Haar woorden bij de foto: “Ik deed mijn bril af… En ik was gelijk niet blij,” lijken te verwijzen naar een aangrijpend citaat uit B&B Vol Liefde van Petri, waarin Hans haar boom verknipperde. Als dat nog niet verontrustend genoeg is, voegde ze ook de hashtag #tergooi toe, waarmee ze lijkt te verwijzen naar het ziekenhuis in Hilversum. Wat is er in vredesnaam gebeurd?

Op de foto is te zien dat Patty zich in een auto bevindt, hoogstwaarschijnlijk onderweg naar het ziekenhuis. De ernst van haar situatie blijft vooralsnog onduidelijk, maar het is overduidelijk dat er iets verontrustends is voorgevallen.

Deze schokkende onthulling staat in schril contrast met de woorden die Patty slechts enkele maanden geleden deelde in een interview met het blad Libelle. Ze sprak over zich beter in haar vel voelen dan ooit tevoren. Volgens haar voelde ze zich bijna dertig jaar jonger en onthulde ze dat haar biologische leeftijd op haar zestigste 74 was. Op dit moment, op 68-jarige leeftijd, heeft ze haar biologische leeftijd teruggebracht naar slechts 53 jaar. Dit zou de beloning moeten zijn voor een leven van toewijding en zelfzorg.

Deze onthulling werpt echter een schaduw over het vermeende welzijn van Patty Brard. Wat heeft geleid tot de dramatische gevolgen die we op de foto zien? De vragen stapelen zich op, en de bezorgdheid groeit onder haar fans en volgers.

Terwijl we wachten op meer informatie over deze alarmerende gebeurtenis, blijven onze gedachten bij Patty Brard en hopen we op een spoedig herstel voor deze iconische persoonlijkheid. Een mysterieus incident, een verontrustende selfie, en een golf van bezorgdheid – dit verhaal heeft alle ingrediënten van een sensationeel drama dat de wereld in zijn greep houdt.

Geef een reactie