24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Erica Meiland’s buitengewone 60ste verjaardagsknaller!

Erica Meiland's buitengewone 60ste verjaardagsknaller!

Ongelooflijk maar waar, Erica Meiland heeft het onmogelijke gedaan en op sensationele wijze zestig jaar bereikt! Wie had kunnen denken dat de Meilandjes, bekend om hun extravagante levensstijl, deze mijlpaal zonder een waanzinnig feest voorbij zouden laten gaan? En jawel, ze hebben de lat hoog gelegd!

Maxime Meiland, de trotse dochter, kon haar enthousiasme niet bedwingen en deelde de eerste betoverende beelden van die gedenkwaardige avond op Instagram. Haar post, een draaiende carrousel vol foto’s, toont het grandioze thema van de avond: een bruisend Charleston feest! De foto’s bruisen van vreugde en getuigen van een nacht vol schaterlachen, met Erica, Maxime en Montana die in stijl proosten. En laten we Leroy, geheel in thema gekleed, niet vergeten – de man zag eruit alsof hij rechtstreeks uit een aflevering van Peaky Blinders was gestapt, tot groot genoegen van de fans.

Maar zoals bij elk groot evenement, was er ook hier enige controverse. Enkele volgers suggereerden dat, gezien Erica’s leeftijd, een ‘Swinging Sixties’ thema wellicht toepasselijker zou zijn geweest. Ondanks deze kleine kritiek waren de reacties overweldigend positief, met bewonderende opmerkingen zoals “Fantastisch, wat zien jullie er geweldig uit!”

Nu, temidden van speculaties over mogelijke financiële problemen van de Meilandjes na het stopzetten van hun populaire serie Chateau Meiland, vraagt men zich af hoe ze zo’n extravagant feest konden financieren. Maar zoals altijd, weten de Meilandjes hoe ze hun prioriteiten moeten stellen en zorgen ze ervoor dat familie op de eerste plaats komt. Wat een nacht, wat een familie!

Geef een reactie