24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Katja Schuurman neemt radicale beslissing over haar iconische krullen en is bijna onherkenbaar!

Katja Schuurman breekt lans voor Thijs Römer: 'Hij verdient een tweede kans!'

Het sensationele nieuws breekt de internet! Katja Schuurman, de geliefde presentatrice die al jaren synoniem is met haar weelderige bos krullen, heeft een verbluffende transformatie ondergaan. Ze heeft zonder waarschuwing of aankondiging afscheid genomen van haar handelsmerk en gekozen voor een dramatisch korte coupe.

In een exclusieve foto op Instagram, straalt Katja met haar frisse en vernieuwde look rechtstreeks de camera in. En zoals altijd houdt ze haar fans betrokken door te schrijven: “Nieuwe uitstraling voor de film Mannenmaker. Wat denken jullie?”.

Hoewel vele volgers in verwondering vielen over haar gedurfde keuze, waren er enkele criticasters. “Ik moest twee keer kijken om te beseffen dat jij het was. Het maakt je wat ouder”, schreef een verraste fan, terwijl een ander onomwonden opmerkte: “Om eerlijk te zijn, het doet je geen recht. Het lijkt alsof je ouder bent geworden.”

Maar terwijl de hele wereld zich bezighoudt met Katja’s haardrama, heeft ze ook de stilte verbroken over een veel ernstiger kwestie. Onlangs uitte ze haar gevoelens over de online misdaden van haar ex-man Thijs Römer. Ze liet duidelijk blijken dat ze diep getroffen was door sommige van zijn acties. Maar ondanks de schokkende onthullingen, beweert ze dat ze hem nooit publiekelijk zal bekritiseren. Belangrijker nog, ze bevestigde dat zij en haar 13-jarige dochter Sammie het goed maken, ondanks alle onrust rondom Römer’s recente veroordeling voor zijn ongepaste gedrag. Het blijft een uitdagende tijd voor Schuurman, die tussen 2006 en 2015 getrouwd was met Römer.

Als er één ding is dat we kunnen opmaken uit dit alles, is het dat Katja Schuurman een vrouw van veerkracht en kracht is, die zowel in goede als in slechte tijden standvastig blijft.

Geef een reactie