24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Achtervolging in Berlijn: Eloise van Oranje gestalked door Paparazzi!

Eloise van Oranje verrast fans met onverwachte oproep

Berlijn, ooit het rustige toevluchtsoord van koninklijke bezoeken, werd een ware actiescène toen Eloise van Oranje het epicentrum werd van een intense paparazzi-achtervolging. Niet alleen de Hollandse paparazzi, maar ook hun Duitse collega’s zijn blijkbaar totaal geobsedeerd door de Nederlandse gravin!

Tijdens een gesponsorde tocht door de stad, vergezeld door haar goede vriend Robbert Rodenburg, hoopte Eloise simpelweg te genieten van de schoonheden van Berlijn. Maar wat een relaxte 24 uur had moeten zijn vol culinaire verrassingen en sightseeing, veranderde in een hectische jacht. Rodenburg, geschokt door de gebeurtenissen, deelde op Instagram: “We genoten van futuristische gerechten, dansten tot we niet meer konden, en ja, waren erbij toen Coca Cola Creations hun nieuwste smaak onthulde. Maar niets had ons kunnen voorbereiden op de sensationele achtervolging door de Duitse paparazzi!”

Maar waarom deze ongekende aandacht voor de gravin? Naast haar thuisland, lijkt ook de Duitse pers een bijzondere fascinatie voor Eloise te hebben. En niet te vergeten, de Spaanse media, die haar onlangs prezen voor haar modieuze keuzes, in het bijzonder een opvallende Zara-outfit. De foto ging viral, waardoor Eloise de cover van het Spaanse magazine ‘Hola!’ sierde.

In een poging om haar identiteit te verbergen tijdens uitjes in Nederland, introduceert Eloise zichzelf soms als ‘Anna’. Een slimme manier om ongewenste aandacht te ontwijken, zeker met medewerking van haar vrienden die haar geheim bewaren.

Dus, de volgende keer dat je ‘Anna’ tegenkomt in een Nederlandse club, kijk twee keer. Het zou zomaar onze geliefde gravin kunnen zijn!

Geef een reactie