24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Rachel Hazes nam drastische maatregelen tegen ‘verslaafde’ zoon in 2016!”

Hazes en Mysterieuze minnaar gespot in zonnig Spanje

Rachel Hazes, op 53-jarige leeftijd, maakte een verbazingwekkende bekentenis. Enkele jaren geleden veranderde ze haar privé spaarrekening in een gedeelde en/en-rekening. De reden? De toenemende angst voor haar ‘verslaafde zoon’! Deze schokkende onthulling kwam dinsdag naar voren tijdens een getuigenis in een juridisch conflict met haar ex-werknemer, Marieke van Beek.

De angst was zó diep geworteld, dat Rachel onthulde: “Ik was doodsbang dat op een dag mijn verslaafde zoon voor mijn deur zou verschijnen.” Wat dit betreft, bevestigde ze de geruchten die al langere tijd rondzongen. In 2016 ging ze zover dat ze een gezamenlijke rekening opende met haar voormalige zakenpartner, Rob Israël. “Het was puur ter bescherming,” voegde ze eraan toe, eraan herinnerend dat bij zo’n rekening, beide partijen toestemming moeten geven voor transacties.

Dit is echter slechts het topje van de ijsberg. Haar zoon, André Hazes, had ooit openlijk toegegeven dat zijn overmatige gebruik van alcohol en cocaïne hem ‘kapot maakte’. Daarbovenop, in een onverwachte wending tijdens de rechtszaak in Arnhem, werd onthuld dat Rachel Hazes zelfs overwoog om de beruchte crimineel, Klaas Otto, in te huren als persoonlijke beveiliger. “Ik zat in een zeer moeilijke periode met mijn zoon en voelde de behoefte aan bescherming,” lichtte ze toe.

Maar de rechtszaak ging niet enkel over deze kwesties. Centraal stond een huurgeschil tussen Rachel en Marieke. Intrigerend genoeg, het hebben van de en/en-rekening kwam in het midden van hun geschil. Rachel kon naar verluidt niet gemakkelijk geld opnemen om Otto te betalen, waardoor Marieke beweert dat ze gedwongen werd het geld zelf voor te schieten.

Dit verhaal heeft het land in zijn greep. Wat gebeurt er nu? Blijf op de hoogte voor meer onthullingen rondom deze complexe situatie!

Geef een reactie