24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Leontine Ruiters moeilijke strijd tegen haar lichaam: ‘De ware realiteit van hormonale chaos!’

Leontine Ruiters openbaart ongelofelijk persoonlijk drama

De wereld van Leontine Ruiters is op zijn kop gezet! Naast haar mentale beproevingen is nu onthuld dat ze fysiek een onvoorstelbare strijd heeft geleverd.

Cyste Drama!
Leontine deed een schokkende onthulling in een exclusief interview met ‘Nouveau’. Ze onthulde dat gigantische cystes haar lichaam terroriseerden! Stel je voor, twee cystes die uitgroeiden tot een angstaanjagende 10 centimeter. “Een paar jaar geleden moesten ze operatief worden verwijderd. En ik kan je zeggen: het was een nachtmerrie!”

Genegeerde Symptomen!
Nog schokkender is dat de alarmbellen over deze cystes in eerste instantie genegeerd werden. Ze werden verward met gewone darmproblemen. Maar toen de cystes zo massief werden dat ze een van haar eierstokken deden inklappen, was de realiteit rauw en onontkoombaar. Resultaat? Haar eileiders en eierstokken moesten noodgedwongen verwijderd worden.

Hormonale Hel!
En alsof dat nog niet genoeg was, is Leontine nu in de greep van de overgang. “Ik wilde sterk blijven, niet klagen, maar ik kon de enorme hormonale veranderingen niet langer negeren. Vorige winter besefte ik dat het echt mis was.” Naar de huisarts gaan bracht enige verlichting, met hormoontherapie en mentale ondersteuning.

Familieperikelen!
Leontine’s uitdagingen werden verergerd door zorgen over Marco. Beschuldigingen van ontrouw en grensoverschrijdend gedrag maakten de toch al donkere periode nog donkerder. “Het voelt alsof een eeuwige schaduw over ons gezin hangt, vooral wanneer je zelf al door een donkere tunnel gaat.”

Het is duidelijk dat Leontine Ruiters’ reis er een is van moed, vastberadenheid en overleving. We wensen haar alle kracht en steun toe in deze uitdagende tijden.

Geef een reactie