24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Erfenisgevecht Hazes-fortuin: Gaat Monique Westenberg met de Hazes-fortuin vandoor?

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

André Hazes onthult explosieve details van romantische uitspattingen met Monique!

De flitsen van Monique Westenberg’s ambitie zijn onmogelijk te negeren! Als ergens het geluid van rinkelend geld klinkt, is zij er meteen bij. Fluisteringen suggereren dat ze haar zinnen heeft gezet op de miljoenen van Rachel Hazes.

De Hazes-clan is nooit saai. Gooi een paar euro in hun midden tijdens een familiereünie, en de chaos zal je omver blazen! Misschien word je wel achtervolgd door Rachels iconische parfum of de scherpe nagels van Monique. Pas op!

Rox wil haar deel

Begrijpelijk genoeg is Roxeanne Hazes nu op zoek naar het erfdeel van haar overleden vader. Ze wordt gedreven door principes, niet door geld. Als André’s testament bepaalde voorwaarden stelde aan Rachel bij een echtscheiding, waarom wordt dat dan niet nageleefd? Hoe Rachel dit financiële fortuin in handen heeft gekregen, blijft een mysterie. Maar André en Rox? Ze kregen slechts een schijntje. Rox voelt dat Rachel te ver is gegaan met al die Hazes-producten en wil nu zelf de Hazes-nalatenschap beschermen.

Samen met André?

Rox wil het samen met haar broer André oppakken. Maar André trekt zich terug, druk bezig met huishoudelijke klusjes. Hazes-expert Yvonne Coldeweijer speculeert in haar podcast De Juice Show, “Rox wil de laatste wens van haar vader niet negeren. Terwijl André aarzelt, ook al heeft hij zijn banden met Rachel verbroken.”

Onder de publieke loep

Na hun recente confrontatie blijven André en Rachel op afstand. Yvonne denkt dat hij mogelijk vreest voor publieke afkeuring. “André ontwijkt de beslissingen en speelt vaak een dubbelspel,” onthult ze. “Ondanks zijn uitspraken over onafhankelijkheid, verdient hij vooral met het zingen van zijn vader’s liedjes!”

Wie krijgt het geld?

Als André zich terugtrekt, laat hij dan zijn deel van de erfenis los? “Wat als Rox wint? Heeft ze dan alle moeite gedaan, alleen zodat hij later kan profiteren?”, vraagt Yvonne. Ze hint dat Rox misschien eist dat André officieel afstand doet van zijn deel als hij niet meevecht.

Monique voelt de druk

Nu zijn we op het kritieke moment: Monique ziet hoe André mogelijk miljoenen misloopt! “André Jr. lijkt overweldigd, maar Monique zit er middenin”, zegt een insider. Geruchten gaan dat ze druk uitoefent op André om zich bij Rox aan te sluiten.

Een vaderlijk mysterie

Is er een reden dat André zich afzijdig houdt? Een bron suggereert: “Twijfelt André over zijn vaderschap met André Sr.? Of gaat dit te ver?” Yvonne speculeert: “Misschien is er een geheim dat zijn carrière kan beëindigen.”

Machtsspelletjes

Er zijn aanwijzingen dat Rachel informatie heeft die André kan schaden. Yvonne onthult: “Er zijn geruchten over een explosief boek dat nog niet is gepubliceerd. Rachel zou dit als troef kunnen gebruiken voor manipulatie.”

In de schaduw van hun drama blijft de Hazes-familie het gesprek van de dag. Ongeëvenaard drama en intriges!

Geef een reactie