24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Patty Brard in opstand tegen Yolanthe: ‘Gebruik mij niet voor je spelletjes!

Patty Brard is laaiend: 'Yolanthe wie? Ik kies Nicolette!'

In een explosief moment tijdens een recente uitzending van Shownieuws, onthulde Patty Brard haar ware gevoelens over een uitnodiging die ze ontving van de stichting Free a Girl, onder leiding van Yolanthe Cabau. “Denken ze dat ik zomaar een decoratiestuk ben?” riep Patty uit.

Free a Girl, een nobel initiatief dat vecht tegen seksuele exploitatie van jonge meisjes, is op het punt om hun 15-jarige bestaan te vieren met een luxueus feest op het zonnige Ibiza. Ter ere van deze gelegenheid had Patty, als een zogenaamde ‘vriend van de stichting’, een uitnodiging ontvangen en was zelfs vrijgesteld van de toegangsprijs van 1.000 euro. Tot zover leek alles in orde.

Maar het sprookje veranderde in een nachtmerrie toen Patty een verrassende tweede brief ontving. In deze brief stonden eisen dat Patty zich zou mengen onder de andere gasten en een geheimhoudingscontract zou ondertekenen. Het lekken van informatie over het evenement zou haar opzadelen met een boete van maar liefst 5.000 euro!

“Ik ben geen circusdier dat je zomaar kan tentoonstellen!” zei Patty. Ze voelde zich duidelijk beledigd door de aanname dat haar aanwezigheid puur en alleen was om het evenement een sterrenstatus te geven. “Ze willen dat ik kom, maar vervolgens mag ik met niemand delen over de pracht en praal van het feest? Absurd!”

Patty heeft zich niet ingehouden en direct haar gevoelens kenbaar gemaakt. “Ik ben geen object dat je zomaar kunt gebruiken voor je publiciteitsstunts,” voegde ze toe.

Ondanks haar frustratie respecteert Patty het werk van Yolanthe en hoopt ze dat deze botsing hun relatie niet zal beïnvloeden. Ze benadrukte: “Yolanthe’s inzet voor het goede doel is bewonderenswaardig. Maar de manier waarop ze met mij omgaan? Daar zet ik grote vraagtekens bij.”

Kortom, deze uitbarsting heeft voor flink wat opschudding gezorgd. Het wachten is nu op een reactie van Yolanthe en haar team. Zullen ze reageren op Patty’s uitspraken of kiezen ze ervoor om in stilte verder te gaan? De tijd zal het leren.

Geef een reactie