24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Wilfred Genee’s huwelijk in zwaar weer door uitspraak Sneijder

Het Einde van een Tijdperk: Wilfred Genee klaar met Vandaag Inside

“Wilfred Genee en Lili Pirayesh op het randje van een breuk?” Dat is het sappige nieuws volgens insiders van RoddelPraat. Genee’s voormalige makkers, Jan Roos en Dennis Schouten, onthullen schokkende details via hun contacten bij Veronica Inside over mogelijke relatieproblemen.

Genee, die nu bijna een vaste waarde is op televisie en te bewonderen is in programma’s zoals Vandaag Inside en Veronica Offside, kan zijn succes blijkbaar niet overbrengen naar zijn thuissituatie. Dennis Schouten, een voormalige collega, deelde in zijn YouTube-show: “Een tijdje terug, tijdens de kerstperiode, voelde het al alsof er storm op komst was tussen hen.”

Onthulling! Schouten suggereert dat er wellicht sprake is van een ‘slaapkamerdrama’ tussen het koppel. “Ze lijken al eeuwen gewoon vrienden. Maar luister, we hebben explosief nieuws over Genee!”, benadrukt hij. Tijdens een recente uitzending van Veronica OffSide maakte Wesley Sneijder een pikante opmerking die voor ophef zorgde. Genee leek compleet uit het veld geslagen en schakelde snel over naar een ander onderwerp.

Maar Jan Roos heeft het echte verhaal: “We hebben een insider bij Veronica Offside die beweert dat Genee zijn oog heeft laten vallen op iemand anders.” RoddelPraat gaat zelfs zover te beweren dat het huwelijk op instorten staat.

Schouten eindigt met een gewaagde voorspelling: “Mochten ze binnenkort aankondigen dat ze uit elkaar gaan… Wij hebben jullie gewaarschuwd

Geef een reactie