24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Rachel Hazes weet niet van ophouden: Roxeanne wordt nu de underdog!

Hazes en Mysterieuze minnaar gespot in zonnig Spanje

Hazes en Mysterieuze minnaar gespot in zonnig Spanje

Hazes en Mysterieuze minnaar gespot in zonnig Spanje

Rachel Hazes is ongetemd en explosiever dan ooit! Van onzichtbaar naar constant in de spotlight van Shownieuws, Rachel kent geen stop. “Roxeanne? Het begint nu écht zielig voor haar te worden.”

Bij het Paleis van Justitie in Amsterdam hebben ze nauwlettend toegekeken, maar het gerucht gaat dat er een speciale ‘Hazes-hoek’ komt. Rachel heeft bijna een nieuwe carrière in de rechtszaal, beschuldigend en beschuldigd.

Hoogtepunt van Drama
Rachel stond recentelijk in het middelpunt van een storm wegens problemen in haar bedrijf. Maar het échte vuurwerk moet nog komen, waarbij haar rol als de Hazes-kasbeheerder aan een zijden draadje hangt. Een rechterlijke uitspraak in februari toonde aan dat Rachel niet de rechtmatige erfgenaam is. En dat drama is nog maar het begin.

Dochter Roxeanne is vastbesloten om de erfenis van haar legendarische vader te claimen. Terwijl de camera’s draaien, zegt Rachel: “Het irriteert me, het is zo overbodig.”

Familieduel
Rachel’s onenigheid met haar kinderen is de talk of the town. “Als Roxeanne meer wil weten, moet ze gewoon vragen. Het kan niet makkelijker!” stelt Rachel vastberaden.

Ze beweert dat ze niets te verbergen heeft. “Ik ben een open boek! Als er iets is, wil ik het weten. Want anders zit ik straks met de gebakken peren.”

Grote Onthullingen
De juridische adviseur van Roxeanne, Bernard Tomlow, is stomverbaasd over Rachel’s beweringen. “Ze snapt er niets van! De situatie is glashelder.”

Rachel claimt nog steeds de weduwe van André te zijn, maar het bewijsmateriaal zegt anders. En het paspoortargument? Irrelevant!

De Laatste Lach
Rachel’s positie tegenover haar kinderen is schokkend. Ze lacht het weg: “Roxeanne is nu de underdog. Hoe tragisch.” Op de opmerking dat het nog steeds haar kinderen zijn, antwoordt ze lachend: “Eerlijkheid boven alles. En we zijn nog lang niet klaar!”

Geef een reactie