24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

De verbluffende metamorfose van Monique Westenberg: Zes uur in de kappersstoel!

De verbluffende metamorfose van Monique Westenberg: Zes uur in de kappersstoel!

Wie ooit heeft gezegd dat schoonheid zonder lijden komt, heeft het duidelijk mis! Monique Westenberg, de hartendief van André Hazes, heeft deze oude wijsheid in de praktijk gebracht. Ze offerde maar liefst ZES UUR op aan de godin van de schoonheid, en wel in de kappersstoel!

De Martelgang van de Schoonheid

Je haar kleuren is vaak een tijdrovende affaire, dat weet iedere vrouw. Maar Monique, die toont ons de harde realiteit. “Dit is mijn kantoor voor de komende 6 uur!” postte ze op haar Instagram, terwijl ze zich in het proces van een volledige haar-makeover bevond.

Stralende lokken, een kwestie van geduld

Monique was vastbesloten haar coupe te verrijken met meer highlights. En alsof dat nog niet genoeg was, moest ze ook haar ‘seniorenblonde’ roots volledig bijwerken. “We doen het vandaag in stappen, om de warmte te beperken”, onthulde ze. En geen zorgen, ze had haar laptop bij de hand om de uren productief door te brengen!

Maar wacht, er is meer!

Vergeet Monique niet, maar ook kleine André ging onder de schaar! “Hij heeft hier maanden om gebedeld, en nu krijgt hij eindelijk zijn zin!” jubelde Monique op Instagram.

Beleef deze sensationele transformaties mee en besef: wie echt wilt schitteren, moet eerst zitten—urenlang!

Geef een reactie