24 uur per dag, 7 dagen in de week het allerlaatste nieuws over de showbizz en BN'ers

Shownieuws

Prinses Amalia betrapt in Venetië! Wie is die mysterieuze ijseter?

Koninklijke Romantiek: Prinses Amalia Gespot met Charmante Prins in Madrid

Venetië, Italië: De stad van de liefde heeft haar schilderachtige waterwegen geopend voor royalty en sensatie! Onze eigen Prinses Amalia, erfgenaam van het Nederlandse koninkrijk en nu student aan de Universiteit van Amsterdam, is in het stralende Venetië gespot. Maar wacht, er is meer: ze was niet alleen! Wie is deze onbekende jongeman die naast haar zat terwijl ze een ijsje aten? Houd je vast, want dit verhaal neemt een koninklijke wending!

De 19-jarige prinses, die net aan haar tweede jaar Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) is begonnen, nam een welverdiende pauze om de modeshow van Giorgio Armani bij te wonen. En ze kwam in stijl: met een bootje en in het gezelschap van niemand minder dan de Belgische koning Filip. De show was echter slechts het voorgerecht. De echte smaakmaker kwam later, toen ze in het gezelschap van een mysterieuze blonde jongen werd gespot, die volgens sommige speculaties de Belgische prins Emmanuel zou kunnen zijn. Maar niet zo snel: er zijn twijfels, mensen, ernstige twijfels! De identiteit van de ijsco-gezel is nog steeds in nevelen gehuld!

Je zou denken dat met een prinses in het openbaar, de camera’s zouden flitsen. Dat deden ze ook, maar niemand durfde deze sensationele foto te publiceren. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, trok zich bedachtzaam terug. “Haar vader hangt in de rechtszaal,” waarschuwde hij, hintend op de macht van het koningshuis om tegen een dergelijke publicatie in te gaan. Onze bronnen suggereren echter dat Amalia en de onbekende knul niet romantisch betrokken lijken te zijn. Maar kom op, een prinses met een ‘nieuw jongetje’ in haar omgeving? Dat is altijd groot nieuws!

Dit Venetiaanse uitje volgt op een roerige periode voor de prinses, die door bedreigingen genoodzaakt werd weer thuis te wonen. De universiteit heeft echter laten zien begripvol te zijn voor haar unieke situatie. “Ik ben dankbaar voor de manier waarop de universiteit mij steunt en helpt,” zei Amalia eerder.

Dus terwijl het academisch jaar voor onze prinses begint, blijft de vraag hangen: wie was deze mysterieuze ijsco-gezel? Is hij gewoon een vriend of meer dan dat? De wereld mag het weten, maar één ding is zeker: waar Prinses Amalia ook gaat, sensatie volgt!

Bekijk de foto hier.

Geef een reactie